Луцький «ФІОЛЕТ» завершив всеукраїнський тур концертом у Луцьку. ФОТО

Луцький «ФІОЛЕТ» завершив всеукраїнський тур концертом у Луцьку. ФОТО
Луцький «ФІОЛЕТ» завершив всеукраїнський тур концертом у Луцьку, в клубі Майдан.

Як повідомлялося раніше, 1 жовтня луцькі музиканти презентували свою нову студійну платівку під назвою «Rock'n'love». Саме на підтримку цього альбому учасники гурту і вирушили в тур містами України.

За 12 днів хлопці об’їхали 12 міст (Рівне, Суми, Харків, Полтаву, Дніпропетровськ, Херсон, Вінниця, Хмельницький, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів), а також пізніше дали концерти в столицях Білорусі та України.

За словами учасників гурту, це було справжнє випробування на витривалість та силу, проте підтримка шанувальників у всіх без виключення обласних центрах, де гурт мав концерти, надихала та давала нові сили та впевненість у правильності руху.

Завершити тур «ФІОЛЕТ» вирішив у рідному Луцьку, заодно і відсвяткувати третю річницю створення гурту. Концерт традиційно пройшов в пивному клубі «Майдан», куди прийшли не тільки лучани, а й спеціально приїхали гості з Києва, Львова, Вінниці та інших міст.

Перед початком концерту гурт «ФІОЛЕТ» пригостив усіх святковим тортом. Саму залу клубу було прикрашено в стилі оформлення альбому «Rock’n’love».

Опісля солодких пригощань на сцену вийшли учасники гурту, а переважна більшість присутніх відразу ж підійшла до сцени – танцювати та співати разом із «ФІОЛЕТом». Приємно відмітити те, що гості концерту пісні своїх кумирів співали разом із музикантами. Серед сюрпризів від гурту, кавер на легендарну пісню В'ячеслава Хурсенка «Соколята».

Також лідер «ФІОЛЕТу» Сергій Мартинюк поділився кількома планами на майбутнє, зокрема – записом нових пісень, серед яких і дует із лідером гурту «Тартак» Сашком Положинським.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми з друзяками їхали з Рівного) Хороший і щирий був вечір! Фіолет неймовірні вживу. Хто був той знає) Приїздіть до нас ще! Окремо дякуємо за смачний торт та атмосферу вечірки) У нас про таке тільки мріяти з нашими "крутими рокерами"...
Відповісти
Перший раз був на концерті групи. Схиляю голову, чуваки) я сидів пару літ тому на якомусь квартирнику в луцьку і чув, як вас легенько але дуже по-злому обливали брудом)) Тіпа вискочки, неуки, попса.. Тепер розумію чому. Концертний звук, робота з інструментами, життєвторча агресія Мартинюка... Мої вітання! Мені здається, вам місце вже не в тусовці наших місцевих рок-героїв))) Тікайте звідси. Хай досвід Флайзи буде для вас прикладом.

за куриво треба було порішати... дихати по кутках місцями не було чим
Відповісти
100%!!!!!!!!!!! Окрім - "тікайте")))
Відповісти
Інга,Іван Рудюк, щиро вдячні) завжди будуть ті, кому подобається, ті, кому не подобається, ну і ті, хто тупо заздрить)). Головне самому знати що ти хочеш, і вміти оцінити свої плуси і мінуси в роботі;) З цим ніби порядок)) Почуємось.
Відповісти
чи не єдиний приклад грамотної роботи гурту по звязках зі ЗМІ
все висвітлюється подається розповідаєтся
Відповісти
просто члени гурту працюють у ЗМІ :)))))
Відповісти
Луцький Anal Cunt
Відповісти
біда всіх полішуків в тому шо вони полішуки
свого зась, зате в чужу миску плюнути можна))
нечупари нереалізовані
Відповісти
Це було божественооооооооо!Дякую Вам Фіолет!
Відповісти
просто сельская бригада,играет быковскую гармонику для полишуков- это уровень и тех и других!!!
Відповісти
Шура, пилите гири... Они золотые :))))
Відповісти
дайте кононовичам ці пісні "Чёрные глаза", "Белые розы", "Детство" і так далі...думаю це під ваш інтелектуальний рівень, "...беззащитные шипы..." ви наші))))))))))))
Відповісти
Доречі полішуки люблять той же репертуар)) ахахаха)))) тому, кононович, полішук тобі брат!)))))
Відповісти
ні не брат, а гопнік!((( полішуки слухають захльобом Pink FloYd, Anathema, cock and ball torture///
Відповісти
полішук, здивував...) неформальний ти полішук)
Відповісти
Останні новини
Луцький «ФІОЛЕТ» завершив всеукраїнський тур концертом у Луцьку. ФОТО
04 грудень, 2012, 17:20