Повідомили, за ким стежила «Варта порядку»

Повідомили, за ким стежила «Варта порядку»
Представники окремого підрозділу громадського формування «Варта порядку» вели неофіційне стеження за низкою людей, серед яких – колишній секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко, нардеп Ігор Лапін, суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук, а також керівник Волинського осередку «Національного корпусу» Андрій Д'яченко та його заступник Олександр Дмитрук.

Про це повідомляє видання Волинь24 з посиланням власні джерела у правоохоронних органах.

Нагадаємо, 8 серпня СБУ затримало керівника «Варти порядку» Олександра Тиводара, а також обшукало його домівку та офіс. В офісі правоохоронці знайшли контрабандні «жучки» для прослуховування, флешки з фотографіями, зброю, гранати та протитанкові міни.

Прокуратура ж звинувачує «вартівців» у незаконному стеженні за людьми, у тому числі за публічними особами.

Перелічені люди – не всі, за ким стежила «Варта порядку». Пізніше можуть стати відомі імена й інших «об’єктів», зазначає джерело.

Нагадаємо, у березні кілька автомобілів стежило за посадовцями Луцькради, зокрема за Юлією Вусенко, а також за нардепом Ігорем Лапіним. За даними реєстру транспортних засобів, власником однієї з автівок є заступник голови правління громадського формування «Варта порядку» Олександр Рубан.

А нещодавно, у червні, суддя Луцького міськрайонного суду Валентина Пушкарчук розповіла, що знімальна група телеканалу «Аверс» незаконно проникла в її житло. Жінка вважає це розправою за винесене рішення про поновлення Юлії Вусенко на посаді секретаря Луцької міської ради.

Тоді ж, посеред білого дня побили очільника Національного корпусу «Азов» на Волині Андрія Д’яченка. Він підозрює, що це сталося через його політичну позицю.

Як заявляв чоловік у коментарі ВАР, протягом двох тижнів перед побиттям, за ним стежили два автомобілі, серед яких і ті, які стежили за Юлією Вусенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ті самі джерела, які казали про бойову зброю?))))
Відповісти
а ще за "гарантом" стежать. Аваком та компанією. Це смішний пост.
Відповісти
Останні новини
Повідомили, за ким стежила «Варта порядку»
10 серпень, 2017, 15:10