У свята цигарками і горілкою на Волині торгуватимуть під наглядом податківців

У свята цигарками і горілкою на Волині торгуватимуть під наглядом податківців
Податкова міліція Волині пообіцяла посилено контролювати обіг алкоголю і тютюну.

До 25 січня 2013 року співробітники податкової міліції Волині поводитимуть посилені заходи щодо виявлення та вилучення з незаконного обігу алкогольних напоїв і тютюнових виробів, повідомили в Управлінні податкової міліції ДПС Волині.

Як запевнили в УПМ ДПС у Волинській області, час проведення масштабної операції із вилучення підробленого алкоголю та контрабандних цигарок, вибрано не випадково.

«Ми прогнозуємо значну активізацію «тіньовиків» на ринку підакцизних товарів у період, коли алкогольні напої і тютюнові вироби користуватимуться найбільшим попитом серед населення», заявив перший заступник голови ДПС у Волинській області - начальник управління податкової міліції Микола Гордійчук.


«Щоб не допустити потоку неякісного спиртного та контрабанди на територію прикордонної Волині під час новорічних та Різдвяних свят, вже спланували ряд заходів для убезпечення споживачів від підробки. Маємо всі підстави стверджувати, що результатом наших заходів стануть додаткові надходження акцизного податку у бюджет», - каже податківець.

Посадовець додав, що виробникам та продавцям легальної підакцизної продукції, які сумлінно сплачують податки, не варто очікувати надто пильного контролю з боку податкової міліції.

Довідка

З початку року на Волині співробітники податкової міліції з незаконного обігу вилучили підакцизних товарів на 3,2 мільйони гривень. Зокрема, 328 тисяч пачок цигарок загальною вартістю 1,9 мільйона гривень, 7 тисяч літрів спирту вартістю 565 тисяч гривень, майже 7 тисяч літрів фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів на суму 220 тисяч гривень. Припинили діяльність 7 підпільних цехів, де незаконного виготовляли алкогольну продукцію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Придется делиться.
Відповісти
Останні новини
У свята цигарками і горілкою на Волині торгуватимуть під наглядом податківців
11 грудень, 2012, 09:17