Підприємці перекрили дорогу перед Луцькрадою

Підприємці перекрили дорогу перед Луцькрадою
Підприємці «старого» ринку вимагають перегляду питання щодо розірвання договору із Волинською облспоживспілкою.

Люди стоять на проїжджій частині вулиці Богдана Хмельницького, чим заблокували рух транспорту нею. Підприємці скандують: «Ганьба!» та «Дайте людям жити!» Мітингарі переконують, що роботу втратить тисяча людей.

Натомість заступник міського голови Костянтин Петрочук запевнив, що пункт про знесення торгових «черепашок» виключили, тож, планують створити робочу групу, аби спільно з підприємцями дійти до компромісу. Петрочук наголосив, що розірвали договір лише із облспоживспілкою. «Всі лишаються на своїх місцях, немає облсплживспілки, от і все», ‒ зауважив він.

Петрочук запевнив, що робоча група напрацює пропозицію щодо низки питань, зокрема й нового місця. Підприємці натомість скандують: «Обман!».

Горгут же каже, що від нього нічого не залежить, мовляв, облспоживспілка чесно виконувала всі свої умови. Натомість міськрада розриває договір, аби збудувати парковку. «Хто від завтра буде забирати і сміття, і компенсовувати за електрику?» ‒ спитав Горгут.


Десятки підприємців, які протестували під стінами міськради, зайшли в сесійну залу, аби вимагати зміни рішення про непродовження оренди ділянки центрального ринку. У сесії оголосили перерву.

Мітингарі під стінами Луцькради потрохи пропускають громадський транспорт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці. Тільки разом у них щось вийде. Ще краще було б перекрити вулиці в де-кількох районах міста, щоб повністю паралізувати рух. Для початку тільки в центрі
Відповісти
Хто ж в них місця забирає?!! Хай перебиоаються на ГПЗ в облаштовані контейнери і працюють. Для повного щастя забрати від центрального ринку кінцеву сільських маршруток і перевести їх на АС на Львівську. І всім щастя буде
Відповісти