На поїздки за кордон Байцим витратив тільки 90 грн бюджетних коштів

На поїздки за кордон Байцим витратив тільки 90 грн бюджетних коштів
Василь Байцим (на фото) не використовує бюджетних коштів на оплату добових за закордонні відрядження.

Про це повідомила начальник відділу обліку та звітності міської ради Світлана Горай, інформують у прес-службі луцької мерії.

За її словами, у цьому році заступник міського голови Василь Байцим отримав лише 90,00 гривень відрядних за робочі поїздки в Україні. Перебуваючи за кордоном, жодної гривні з міського бюджету він не використав.

Нагадаємо, що депутат Луцької міської ради Юрій Корольчук на засіданні постійної комісії з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів озвучив депутатський запит щодо використання коштів з бюджету міста на закордонні відрядження заступника міського голови Василя Байцима.

Натомість, потенційне звільнення Байцима із займаної посади може обернутися для Луцька можливою втратою містом 20 мільйонів гривень.

До слова, 11 грудня міський голова Микола Романюк та заступник міського голови Василь Байцим перебували у Польщі, де підписали Меморандум про поглиблення співпраці у сфері промоцій та туризму між містами Луцьк та Замость.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Справжній європейський політик. Так живуть усі чиновники та політики в Європі, тільки більшості нашим політикам того не зрозуміти, а тим паче "заздрісникам", які не оперують жодними фактами, а лише покладаються на власну уяву.
Відповісти
Смеялся.
Відповісти
серун а не політик
збрив грошенят на виборах, просрав пістолет
що залишається - кататись
Відповісти
Їй богу "обнять и плакать".
Він і зарплати не отримував,коли доводив аеропорт у Крупі до банкрутства,а тепер ще й такий "альтруист",який за свій рахунок їздив у закордонні відрядження.Ха-ха-ха.
Відповісти
Останні новини
На поїздки за кордон Байцим витратив тільки 90 грн бюджетних коштів
12 грудень, 2012, 14:00