«Волинь» судитиметься з ФІФА через свого екс-футболіста

«Волинь» судитиметься з ФІФА через свого екс-футболіста
«Волинь» судитиметься з ФІФА через свого екс-футболіста, сенегальського голкіпера Ісси Ндоє (на фото).

Луцький клуб готовий судитися з Міжнародною федерацією футбольних асоціацій, повідомляє телеканал новин 24.

Нагадаємо, що ФІФА прийняла сторону сенегальського голкіпера Ісси Ндоє, який з 2009 по 2011 рік виступав за "Волинь", і оштрафувала луцький клуб на суму більше мільйона доларів.

У клуб надійшла тільки частина рішення ФІФА, де йдеться про покарання, з аргументацією представники команди поки не знайомі. Вони направили запит до ФІФА з проханням вислати повне рішення суду.

"Ми дуже здивовані такому рішенню і не розуміємо, в чому саме завинили перед футболістом. Тому протягом двадцяти днів, зазначених у регламенті, чекаємо відповіді від організації. По-друге, абсолютно не згодні з рішенням і будемо подавати позов у Лозанський апеляційний суд. Які шанси на те, що в Лозанні суд стане на наш бік? Такі випадки були, хоча і не дуже часто, зробимо все, що в силах, щоб справедливість була на нашому боці", - коментує ситуацію юрист "Волині" Олег Пантій.

Як нагадують у ФК "Волинь", у команду Ндойє привів Віталій Кварцяний, який обіймав посаду не тільки головного тренера, але й віце-президента, мав юридичний вплив в клубі. Коли влітку 2011 року сенегалець просто зник, не приїхавши на літні збори команди, тодішній наставник "Волині" заявив, що шукати його в Сенегалі не збирається.

"Ми подали документи на його міжнародну дискваліфікацію. Про це був попереджений і він сам, і його агенти. Ісса вимагав якісь підйомні, а ми відмовили. Адже він п'ять разів пропустив збори, що є грубим порушенням дисципліни. Як бачимо, через півтора року ФІФА прийняла сторону гравця, а не клубу. Якщо раптом апеляцію "Волині" задовольнять, це буде, щонайменше, подвигом”, - додав юрист луцького клубу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» судитиметься з ФІФА через свого екс-футболіста
12 грудень, 2012, 15:44