«БудуйТіло3»: відеовипуск

«БудуйТіло3»:  відеовипуск
Триває третій сезон проекту «БудуйТіло», учасники якої ганяються за зменшенням надлишкової ваги та поліпшенням стану здоров'я.

Фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук взялися за те, щоб зменшити вагу учасників рубрики.

У цьому сезоні героїнями рубрики стали 32-річна Катерина та 27-річна Богдана. Вага претенденток - 100 та 125 кілограмів відповідно.

Під час сьогоднішнього заняття дівчата робили кардіо вправи, а також силові навантаження. Тренер Віталій Андрейчук розповів, що від початку проекту дівчатам на двох вдалось скинути майже 60 кілограм.



«Дівчата займаються вже протягом двох з половиною місяців. На даний момент Богдана вже скинула 27 кілограм, а Катя 23. Займаються вони так: три слових заняття на тиждень плюс три заняття з кардіо навантаження. Фізичні навантаження ми постійно їм змінюємо, щоб організм не звикав до них», - розповідає тренер.




Дівчата кажуть, що за цей час їм вдалось змінитись не лише фізично, але й морально. Кажуть, що їх підтримують друзі, а також тренер.

«Спочатку все важко вдавалось, а з кожним заняттям стає все легше і легше. Наша основна мета - це зменшення надлишкової ваги. Хочемо ззовні виглядати гарно та почувати себе здоровішими», - розповідає учасниця проекту Катерина.

«Ми ставили ціль в половину скинути, але для цього замало часу трохи. Я вважаю, що за такий невеликий час це і так хороший резцльтат. За 60 днів майже по 30 кілограм скинули», - каже Віталій Андрейчук.






«Я вірю у своїх дівчат. В них все вийде, вони будуть працювати і далі. В них сто відсотків буде результат такий, як ми запланували», - додає тренер.

ЧИТАТИ УСІ ВИПУСКИ ПРОЕКТУ

Висловлюємо подяку спортивному партнеру рубрики - Фітнес-центру «MAXIMUS» - це сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.