«Аверс» пробив дно», - громадський діяч

«Аверс» пробив дно», - громадський діяч
Громадський діяч Володимир Пащенко вважає, що плівки із записами розмов Олександра Тиводара з «Варти порядку» та підлеглих доводять, що керівниця телекомпанії «Аверс» Наталія Московка(на фото) працює з напівбандитським формуванням. Він закликав працівників каналу та Інформаційного агентства «Волинські новини» подумати про тавро на репутації після такої співпраці.

Про це йдеться у його блозі.

«Я реаліст, і розумію правила гри. Але тєлєкампанія «Аверс» дно таки пробила.

Бо #ПлівкиТиводара продемонстрували: Наталія Московка працює і тісній зв’язці з напівбандитським формуванням. З каламутними особами, які стежать за людьми, ховаються мєжду машинами, хапаються за «волини», кажуть через слово «бл....» і так далі», пише Пащенко. Мовляв, пілвки стали ще одним доказом , що керівник телекомпанії Наталія Московка працює «у зв'язці» із тітушками.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СПРАВУ ТИВОДАРА ТА ПЛІВКИ

«А раз в таку компанію вляпалася Наталія Московка – то чи далеко втекли всі її підлеглі журналісти? А як щодо журналістів «Волинських новин»? Невже їх доля виявилися прихильнішою за долю аверсівців, і з «бандою Демидюка» їм контактувати не доводиться? Щось сумніваюся…» - йдеться у блозі.

«Звертаюся до вас журналісти «Аверсу» і «Волинських новин»: ви добре подумали про те тавро, яке стоятиме на ваші репутації? Адже ваша робота у структурі з бандитсько-тітушною репутацією – то вже не припущення, не оціночне судження, не твердження опонентів.

Ваша робота у структурі з бандитсько-тітушною репутацією – то вже факт», - підсумував автор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Аверс" не завжди був смітником. Там працювали достатньо відомі люди. На початку своєй діяльності на цей телекомпаніі щиро намагалися відповідати стандартам цівілізованой журналістики. Але вже тоді Наталія Московка виявляла своє кримінальне нутро. Досить згадати її тісні(дуже) звязки з таким "авторитетом 90-х" Стуканом (де він зараз?). Скільки разів її та і самого О.Величка просто били. Намагалися зробити вигляд, що за "професійну діяльність", але насправді за елементарну подлючість натури. З "Аверсу" пішли неоднозначні журналісти, творчисть яких викликала суперечки, але це люди "з власним обличчям", з почуттям людськой гідності. Це Віктор Макаров, Сніжана Шевчук, Володимир Бельський, Олександр Пірожик(зараз в політиці), Олександр Мартинюк(теж політик). Особливо "криміналізація Аверсу" посилилась після того як О.Величко з подачи Клімчука отримав звання "Залуженного журналіста України".
Відповісти
Пащенок завжди перевіряє звідки вітер дме!
Відповісти
Та в тебе вже давно пробилось дно)
Відповісти
Що правда, то не гріх. Напівкримінал - це ще мяко сказано.
Відповісти
та ні це правда. московка креатура стукана і інших бандитських угрупувань. не дарма ії ледве не вбили у хрінниках. встигла в собачій буді заховатися. а величко маму рідну за гроші продав. а такий діяч як бєльський зрадив жидяра україну. у криму активно веде антиукраїнську діяльність. обливає брудом волинь і всіх українців. загалом нічого путнього з того реверсу не вийшло. кал,і тільки кал!
Відповісти
Останні новини
«Аверс» пробив дно», - громадський діяч
08 вересень, 2017, 13:24
«БудуйТіло3»: відеовипуск
08 вересень, 2017, 13:00