Луцький гурт б'є рекорди

Луцький гурт б'є рекорди
Днями у луцькому клубі «Майдан» відгримів концерт місцевого гурту «The Blast». На ньому встановили відразу декілька своєрідних рекордів.

Подія зібрала понад 100 відвідувачів. Це — абсолютний рекорд «Майдану» в поточному році та другий показник за останніх три роки. Причому третє місце посідає попередній виступ «бластів», який відбувся чотири місяці тому.

Віковий діапазон відвідувачів склав 37 років: наймолодшому меломану було 16, найстаршому — 53. Тобто на заході були присутні представники відразу трьох поколінь: теперішня молодь, люди середнього віку та потенційні дідусі.

Помітили щонайменше три випадки, коли на концерті випадково зустрілись члени однієї сім’ї. Юнаки та дівчата прийшли «відірватись» в компанії однолітків та раптом побачили в «Майдані» своїх татусів, які завітали туди згадати власну молодість.

Музиканти відіграли два сети, кожен з яких тривав по 35 хвилин.
Концертна програма складалась з власних творів, перероблених пісень деяких волинських гуртів, які існували раніше, а також з каверів на хіти всесвітньо відомих легенд року: «Metallica», «Rage Against the Machine», «System оf а Down» тощо.

Після закінчення вечірки публіка виходила на вулицю з сяючими очима. Багато хто з присутніх емоційно висловлювався про те, що це був найкращий концерт в місті Луцьку за останні роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шо за брєд. звідки такі цифри?
Відповісти
Попса говнеет, метал не ржавеет \m/ \m/ \m/
Відповісти