Вони раби Палиці, - екс-власник «Аверсу» про працівників каналу

Вони раби Палиці, - екс-власник «Аверсу» про працівників каналу
Екс-президент та колишній власник телекомпанії «Аверс» Олег Величко вважає, що претензії до журналістів стосовно скандалу довкола розмови із сепаратистами - не за адресою.

Про це він заявив 13 вересня під час зустрічі активістів із журналісткою Юлією Циплюк.

Активісти та ветерани АТО прийшли у приміщення «Аверсу», аби поспілкуватися із Циплюк та переконатися, що та дійсно хотіла отримати матеріали від сепаратистів. Під час дискусії до учасників спустився Величко, який зауважив, що активісти «не туди прийшли». На питання, куди ж їм треба звертатися якщо не безпосередньо на «Аверс», Величко відповів коротко – до голови Волиньради, укропівця Ігоря Палиці.

«Ідіть до Палиці, говоріть з Палицею… Вони раби Палиці. Їм Палиця платить гроші, і вони говорять те, що він каже», - повідомив він. Величко додав, що наразі жодного стосунку до телеканалу немає, а є лише власником приміщення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щодо рабів, то істинна правда. Але в свій час Величко теж був рабом (заручником) багатьох ситуацій, де пахло баблом. І вчиняв точно так, як вчинила Циплюк. Екс-президент України Леонід Кучма, даючи у 2005 році інтервю московсьй газеті "Время новостей", сказав: "Место сідєнія опрєдєляєт точку зрения". Краще й не скажеш: чуже під лісом видно, а своє під носом не помічається.
Відповісти
Святий Франциску Сальський, покровителю журналістів, будь для них взірцем i заступником. Випроси їм у Бога вірності принципам журналістської етики,щоб, передаючи інформацію, вони керувалися благом кожної людини.Нехай возлюблять правду, а не кар’єру; нехай шукають правди, а не сенсації. Нехай прямують до правди не ціною брехні та матеріального прибутку.
Нехай кожен журналіст буде слугою Правди. Амінь.
Відповісти
А по заду Величка, коли він спускається по сходинках, Оля Максимяк, прес-секретар УКРОПу і "фонду", яка координує роботу "Аверсу" і замовляє сюжети ще і на 1+1 коли "бос" на Волині і Луцьку. От так діють "правдиві", "патріотичні" кАнали і ЗМІ! Так що зніміть рожеві окуляри і зрозумійте, що кожен ЗМІ, який належить олігархам, буде працювати лише на нього!!!
Відповісти
Ну і "виховав" Величко гідну зміну :) Циплюк то так, маріонетка Московки, та щоб самій не світитись, виставляє скрізь Циплюк :)))
Відповісти
А величко ще той г..н .краще мовчав би.Гнила людина.
Відповісти
Що робиться в нас в Луцьку...Захопили ті укропи владу і не дають нормально жити волинянам...
Відповісти
Що раби, то раби...скоро і ми такими станемо, якщо нічого не будемо робити, а будемо мовчати...
Відповісти
Останні новини
Вони раби Палиці, - екс-власник «Аверсу» про працівників каналу
13 вересень, 2017, 18:14