В одному з районів Волині «не послухалися» губернатора і не злякалися снігу

В одному з районів Волині «не послухалися» губернатора і не злякалися снігу
Незважаючи на те, що голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук оголосив понеділок позаплановим канікулярним днем, у Камінь-Каширському районі працюють усі заклади шкільної та позашкільної освіти.

За словами начальника відділу освіти і науки Камінь-Каширської райдержадміністрації Віктора Пася 90 % школярів прийшли на навчання.

«Вчора надійшла телефонограма, в якій говориться, що у випадку погіршення погодних умов рекомендовано призупинити навчання. Її зміст було доведено до відома директорів шкіл. Проте, сьогодні ми ведемо повноцінний навчальний процес», – розповів Віктор Пась.

«Діти будуть обігріті, нагодовані, заняття проводяться. Звичайно, буде повідомлено батьків учнів 1-4 класів, що у випадку погіршення погодних умов дітей не потрібно вести до школи. Однак, до цього, думаю, принаймні поки що, справа не дійде» – каже чиновник.

«Я тільки-но був на апаратній нараді в голови РДА, де озвучено, що 10 одиниць техніки вже працюють на дорогах району і грейдери зайдуть в кожне село. Повністю призупинити навчання ми будемо змушені хіба що при температурі 22 градуси морозу», - повідомив Віктор Пась.

Разом з школами працюють і дитячі садочки.

Камінь-Каширський міський голова Василь Бондар пояснює це нормальним станом доріг міста і досить незначною температурою.

«Дістатися до дитячих садків можна без проблем, вулиці в нас розчищені, так що, на сьогодні, ми навіть не ставимо питання про закриття садків», - каже Василь Бондар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Керівники на місцях, на так званому "забитому" Поліссі працюють, не те що в Луцьку і околицях!
Відповісти
Камінь-Каширський міський голова Василь Бондар пояснює це нормальним станом доріг міста і досить незначною температурою--- цей нехороший чоловік бондар напевне сидить в кабінеті і не бачить , що біля адмінбудинку на дорозі ізза півметрового шару снігу не могли проїхати автомобілі до самого адмінбудинку
Відповісти
Волиняни молодці.Проголосували за Азарова.
Відповісти
Останні новини
В одному з районів Волині «не послухалися» губернатора і не злякалися снігу
17 грудень, 2012, 12:02