Села Волині сидять без світла, а енергетики не можуть добратися до обірваних проводів. ОНОВЛЕНО

Села Волині сидять без світла, а енергетики не можуть добратися до обірваних проводів. ОНОВЛЕНО
Оновлено о 15:30 Станом на 8:00 ранку 17 грудня сім сіл Волинської області залишаються без електроенергії. Ще два села знеструмлені частково.

Повністю відключеними від електропостачання є чотири села у Турійському районі, а одне у цьому ж районі знеструмлене частково, повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньобленерго».

На допомогу енергетиків чекають також жителі двох сіл Ківерцівського району, та двох — Любомльського (в одному з них електропостачання налагоджене частково). Всього за п’ятницю, суботу на неділю (14-16 грудня) в області повністю залишилися без енергопостачання 87 сіл. Ще 44 були знеструмлені частково.

Роботу з оперативної ліквідації наслідків негоди ускладнює той факт, що до місць пошкоджень повітряних ліній та трансформаторних підстанцій подекуди неможливо доїхати. Тому й точні причини усіх відключень поки що не з’ясовані.

Тож енергетики спільно з підрозділами ТУ МНС та дорожніми службами, в першу чергу, зараз працюють над відновленням транспортного сполучення з важливими енергооб’єктами.

Енергетики майже закінчили відновлювати електропостачання у знеструмлені села

За півдня аварійні бригади практично повністю ліквідували наслідки кількаденного снігопаду, який за вихідні знеструмив десятки сіл. Станом на 14:00 17 грудня в області залишилися частково знеструмленими тільки два населених пункти: Забужжя у Любомльському районі та Метельне у Ківерцівському.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Села Волині сидять без світла, а енергетики не можуть добратися до обірваних проводів. ОНОВЛЕНО
17 грудень, 2012, 11:24