«Волинь» поїхала у Туреччину в оновленому складі

«Волинь» поїхала у Туреччину в оновленому складі
Луцька «Волинь» під керівництвом Анатолія Дем’яненка вранці 11 січня вирушила до Туреччини на перший навчально-тренувальний збір поточного міжсезоння.

Про це інформує сайт ФК «Волинь».

За планами підготовки лучани перебуватимуть у турецькому Белеку до 21 січня.

На перший збір поїхали воротарі Всеволод Романенко, Віталій Неділько та Сергій Литовченко.

Із захисників до Туреччини відбули Сергій Сімінін, Ян Масло, Сілвіу Ізворану, Андрій Гринченко, Ванче Шиков, Леандро, з-поміж вівзахисників Ігор Скоба, Олег Герасимюк, Євген Пічкур, Сергій Пилипчук, Рамон Лопес, Майа Гобер, Саша Стевич, з-поміж нападників Олексій Бабир, Олександр Пищур, Шумахер, Майкон Олівейра.

Крім того, на перегляд разом із «Волинню» вирушили воротар Анатолій Тимофєєв, який раніше виступав за молодіжний склад київського «Динамо», захисники Петар Планіч (ОФК «Белград»), Жоао Пауло де Соуза Дантас («Санто Андре», Сан-Паулу, Бразилія), Антон Кравченко («Нафтовик-Укрнафта», Охтирка), Олег Шандрук (ПФК «Севастополь»), півзахисники Микола Наконечний (ФК «Гагра» Грузія), Ігор Гордя (ФК «Гомель», Білорусь), нападник Душан Савіч («Работнічкі», Скоп’є, Македонія) і півзахисник Дмитро Зозуля, котрий перебуває на контракті у «Волині».

Серед потенційних новачків – і вихованці «Волині» Юрій Дручик, який останнім часом виступав у Білорусі за «Бєлшину» (Бобруйськ), а у складі «Волині» має на своєму рахунку 61 матч, та Павло Рибковський («Арсенал», Біла Церква), котрий у «Волині» зіграв 62 гри, забив 2 голи.

Нападник Євген Павлов нині перебуває у складі молодіжної збірної України, котра готується до Кубка Співдружності 2012, що пройде з 19 по 29 січня у Санкт-Петербурзі.

Протягом збору «Волинь» виступить у чотирьох спарингах.
Суперником у першому з них, котрий відбудеться 14 січня, стане албанський клуб «Теута» (Дуррес), який наразі лідирує у албанській суперлізі.

Наступні контрольні матчі відбудуться 17 січня – проти казахського «Актобе», 19 січня – проти німецького «Мюнхен 1860» та 20 січня – проти чеського клубу «Млада Болеслав».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» поїхала у Туреччину в оновленому складі
11 січень, 2012, 10:48