На Волині викрили 7 підпільних виробництв

На Волині викрили 7 підпільних виробництв
Податкова міліція Волині за 2011 рік викрила сім підпільних виробництв, з яких чотири спеціалізувалися на виробництві горілки-фальсифікату.

Решта виготовляли без належних документів продукти харчування та пропонували виготовлені кустарним способом вироби з деревини. Про це повідомили в УПМ ДПА у Волинській області.

Щодо підпільного горілчаного виробництва, то протягом минулого року податкові міліціонери вилучили 545 декалітрів спирту, що призначався для виготовлення сурогату, 1340,9 декалітра фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів та 1200 штук підроблених марок акцизного податку.

Загалом протягом 2011 року на Волині податкова міліція викрила 17 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом підакцизних товарів, з яких 15 – за частиною 3 статті 204 КК України (незаконне виготовлення товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей).

Два інші злочини – за статтею 216 КК України, пов’язані з незаконним виготовленням та використанням підроблених марок акцизного збору.

За встановленими фактами порушено 9 кримінальних справ.

Із незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на понад 42 мільйони гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині викрили 7 підпільних виробництв
11 січень, 2012, 10:34