Під час вибуху в Харкові сім’я вистрибнула з вікна разом з немовлям. ФОТО

Під час вибуху в Харкові сім’я вистрибнула з вікна разом з немовлям. ФОТО
В результаті стрибка з 30-метрової висоти загинули дві дитини і дві жінки, які намагались врятуватись від пожежі у Харкові.

Пожежу пережила тільки дівчинка, яка не стала стрибати з величезної висоти, пише Комсомольская правда в Украине.

Нагадаємо, в одній з квартир 16-поверхівки на Московському проспекті в районі станції метро імені Масельського у Харкові пролунав вибух.

Пізніше у Харкові затримали чоловіка, який заніс газовий балон у будинок, де той пізніше вибухнув. Затриманим виявився батько двох загиблих через вибух дітей, він жив окремо від сім'ї.

За словами очевидців, полум'я виривалося з чотирикімнатної квартири, в якій перебували мати, троє її дочок і однорічний онук. Жінка і її 21-річна донька не дочекалися приїзду пожежників і в надії врятуватися стрибнули у вікно, прихопивши 11-місячного малюка і 7-річну дівчинку, проте посадка виявилася жорсткою.

У результаті падіння з 30-метрової висоти вижила лише школярка, яку госпіталізували, але потім і вона померла, не приходячи до тями.

Зараз у лікарні перебуває також 13-річна Христина, яка не стала стрибати з величезної висоти. Медики оцінюють її стан як важкий, адже дівчинка отримала опіки дихальних шляхів, і 70% її тіла обгоріло. Крім того, у важкому стані перебувають двоє чоловіків із сусідньої квартири, які отримали множинні переломи й рвані рани.

Сусіди кажуть, що доньки Володимира були перші красуні у дворі. Молодші ходили в дитячу студію модельного агентства. «Батька я знав мало - він рано йшов і приходив пізно, але ми часто спілкувалися з дівчатками, вони всі були дуже гарними. Це була прекрасна сім'я!» - згадує сусід Павло Коваль.

Як повідомили в МНС, вогонь охопив ще чотири квартири на 9-му і 11-му поверхах, які згоріли дотла. Потужною хвилею вибило скло і двері в квартирах, зруйнувало перегородки, а зовні - по несучій стіні пішла тріщина. Перелякані мешканці вибігали на вулицю в тапках і халатах, перехожі відштовхували автомобілі, які перетинали шлях швидких і рятувальників.

Гасити пожежу і рятувати людей приїжджали 49 машин і 168 бійців. На підмогу кидались і перехожі: чоловіки буквально на руках винесли закривавлену дівчину з 9-го поверху, а з 11-го - дитину. На боротьбу зі стихією у рятувальників пішло дві години.
Молода мама до останнього намагалась врятувати своє маля
Молода мама до останнього намагалась врятувати своє маля

Три сестри були справжніми красунями
Три сестри були справжніми красунями

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під час вибуху в Харкові сім’я вистрибнула з вікна разом з немовлям. ФОТО
18 грудень, 2012, 15:40