Зміст «нівелюючий та смішний»: у Луцькраді не дали місця для реклами «патрульки»

Зміст «нівелюючий та смішний»: у Луцькраді не дали місця для реклами «патрульки»
Луцькій патрульній поліції не дозволили розміщувати безплатну рекламу, де зображена «гламурна дівчина із праскою».

Про це стало відомо під час виконкому міської ради, що відбувся у середу, 4 жовтня.

Патрульна поліція просить надати безплатно сіті-лайти та біл-борди, аби розмістити там свою рекламу із закликом долучатись до лав працівників «патрульки». Однак, члени виконкому зазначили, що зміст реклами, на їхню думку, є нівелюючий та смішний.

Григорій Пустовіт додав, що рекламний банер, де зображена дівчина, «розігрів фантазію чоловічої частини виконкому».

«Глибинний зміст цієї реклами відомий лиш працівникам патрульної поліції», – зазначив Григорій Пустовіт.

«Це не те, що ви думаєте. Так нас закликають іти в патрульну поліцію. Праска у руках патрульної поліції – найдієвіший засіб у боротьбі із злочинцями. Жарти-жартами, але є патрульна поліція. Ми можемо сміятись, можемо глузувати чи іронізувати з приводу змісту реклами. Я думаю, що ветерани міліції можуть підійти і підказати своїм колегам про те, що можна по-іншому проводити агітаційну кампанію. Патрульна поліція – це потрібна служба. І ми можемо надати їм безплатно місце для реклами, щоб допомогти їм», – зазначив Пустовіт.

«По крайній мірі, вони змусили нас задуматись і провести певні асоціації». Можливо, ми не розуміємо ті позиви, які вони вкладають у свою рекламну продукцію. Може, в Києві, в районах певних закладів, це нормально. Можливо, там подивляться і підуть служити в патрульну поліцію», – додав він.

І зазначив, що тут головний акцент «Мрієш про подвиги – приєднуйся» і симпатична дівчина на постері закликає до подвигів.

У свою чергу Ігор Муковоз зазначив, що якщо зробити для них рекламу платною, то, можливо, вони задумаються, чи розміщувати таке. «Ми паплюжимо цим плакатами сенс реклами. Хтось має оце зупинити», – додав Олександр Шараєв.

«Це – «соломонове рішення» ми маємо зробити. Давайте дамо дозвіл на три біл-борди, але із звичайною рекламою. Решті – ми відмовляємо», – сказав Пустовіт.

Також члени виконкому вирішили, що дадуть дозвіл на розміщення безплатний сіті-лайтів, якщо патрульна поліція змінить сюжет реклами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зміст «нівелюючий та смішний»: у Луцькраді не дали місця для реклами «патрульки»
04 жовтень, 2017, 11:16