На Волині судитимуть двох грузинів, які грабували людей

На Волині судитимуть двох грузинів, які грабували людей
На Волині судитимуть двох іноземців, які вчинили розбійний напад і пограбували людей.

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадяни Республіки Грузія, дізнавшись про місце схову ювелірних виробів і грошових коштів у приватному помешканні, у березні поточного року приїхали в Іваничівський район, щоб реалізувати свій злочинний намір, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Ретельно підготувавшись, вони проникли у будинок і зв’язали його мешканців. За допомогою погроз і залякувань відшукали сейф, звідки викрали коштовності та гроші на суму майже 1,5 мільйона гривень, після чого поїхали в іншу область, щоб поділити награбоване.

Згодом правоохоронці затримали нападників. В одного з них вилучено вогнепальну зброю. У подальшому судом цим особам обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі обвинувальний акт відносно громадян Республіки Грузія про вчинення ними кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння майном в особливо великому розмірі, поєднаному з погрозою застосування насильства та проникненням у житло), та ч.1 ст.263 КК України (придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу) направлено до суду для розгляду по суті.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині судитимуть двох грузинів, які грабували людей
04 жовтень, 2017, 11:33