У Ківерцях насипом продавали сумнівну рибу

У Ківерцях насипом продавали сумнівну рибу
На одній з вулиць Ківерців на Волині продавали заморожену риби пелінгас з автомобіля.

Реалізацію сумнівної продукції виявили працівники сектору ветеринарної міліції УМВС в області спільно з держінспекторами Головного держуправління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства, повідомили у СЗГ УМВС України в області.

Виявлена риба насипом лежала на кузові вантажного авто та відпускалась покупцям без відповідних супровідних ветеринарних документів, які підтверджують походження, якість і безпеку продукції.

Відповідно до чинного законодавства відносно Лідії С. складено адміністративний протокол за частиною 1 статті 88-1 (Порушення порядку придбання чи збуту об’єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах) КУпАП.

Очевидно, жінку чекає штраф, який становитиме від 3 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої.

Уся продукція вагою 460 кілограмів була обмежена в обігу та передана на відповідальне зберігання для вирішення питання згідно з чинним законодавством.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.