Керівник луцьких патрульних розповів, чому люди йдуть з поліції

Керівник луцьких патрульних розповів, чому люди йдуть з поліції
Керівник патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко розповів, що звільнення патрульних - болюче питання для "патрульок" різних міст.

Про це йшлося під час чату на ВолиньPost 6 жовтня.

ЧИТАТИ ЧАТ ТУТ

"Це питання є болючим абсолютно для усіх міст. Я б не ставив на цьому акцент, що саме в Луцьку звільняються. Я спілкувався з різними керівниками патрульної поліції. У них все те саме. Люди шукають роботу більш оплачувану. Люди кажуть, що не можуть прожити за 8 тисяч гривень зі своєю сім'єю.

З однієї сторони це добре, що вони звільняються, бо замість того, щоб брати хабарі, шукають іншу роботу. Нещодавно один патрульний сказав: "Я звільняюся, бо в охоронній фірмі запропонували набагато більшу зарплату". Звичайно, я як керівник його просив залишитися, але я його розумію",- розповів Вовченко.

"Патрульна - хребет і зараз будемо нарощувати м'ясо на кісти. Люди роблять свій вибір, хай їм Бог допомагає", - додав посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня! Ніхто не звільняється через "маленьку" зарплату. Це досить непогана зарплата 8000 грн. А вот "підводних камнів" дуже багато, того люди і тікають з поліції.
Відповісти
Сімю за 8 тисяч не можуть прокормити(в теплі,вдягнені,накормлені,здорові) тому і звільняються? А в АТО за 10 тисяч не хочуть?
Відповісти
Люди приходять з ідеалістичними поглядами з вірою що все змінилось, а потрапляють в старе лайно
Відповісти
В Луцьку є безліч сімей, які і на 6000 живуть. Але ж ваші бідолахи на 8000 не виживають. А на рахунок хабарів, не розказуйте, брали і беруть!!! Просто не так відкрито як раніше міліція брала. Повноважень мамують безліч, невже за наші податки вони повинні зїждати з маршруту на сороковому і їхати на обід на завод СКФ на гпз. Чи заїхати на федорова до магазину вишенька в двори і годину каву пити під входом в магазин. Хто хоче спростувати мої слова, можете не розпинатись тут. Просто приїдьте в обід на завод СКФ, чи ввечері на федорова...
Відповісти
Люди і на менше живуть
Відповісти
Я чомусь думаю, що основна причина не в грошах. Але доказів в мене немає
Відповісти