На лаву підсудних сіла ціла родина наркоторговців

На лаву підсудних сіла ціла родина наркоторговців
Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний висновок у кримінальній справі за продаж наркотиків – на лаву підсудних сяде семеро волинян, притім, усі вони родичі.

Про це інформує прес-служба обласної прокуратури.

Як повідомив заступник прокурора області Валерій Невірець, організатором злочинної групи була 62-річна Єлизавета, яка залучила до злочинної діяльності сина, чотирьох доньок та онуку.

Із початку осені 2010 року по 17 березня 2011-го члени злочинної групи, громадяни ромської національності, продавали наркозалежним особам у Ковельському районі особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований.

Досудове слідство достеменно встановило понад 30 фактів незаконного придбання, зберігання, перевезенням з метою збуту та збуту ними опію.

Створюючи свою мережу розповсюдження наркотиків, злочинці діяли дуже обережно, ретельно перевіряли усіх покупців на причетність до можливої співпраці з правоохоронними органами. Телефонні розмови вели в завуальованій формі, використовуючи лише їм відомий сленг, постійно змінювали адреси місць реалізації опію. Та попри такі заходи конспірації злочинну групу було викрито.

Тепер торговцям наркотиками загрожує покарання від восьми до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На лаву підсудних сіла ціла родина наркоторговців
11 січень, 2012, 13:56