Волинський атовець пережив 17-у операцію

Волинський атовець пережив 17-у операцію
Волинський боєць Юрій Євтушик пережив 17-у операцію на нозі. Волонтери просять допомогти зібрати кошти.

Про це в себе на сторінці у Facebook пише Наталія Попова.

"Потрібно закрити рахунок на 14 700 грн за комплектуючі до апарату Ілізарова... Позаду 17-та операція... Юра Євтушик, морпех-гранатометник з 36 бригади, який понад рік захищав Україну на передовій та отримав важкі і багаточисельні поранення під Широкино , - днями переніс вже 17-ту складну операцію..."

"Ніяки методики зрощення кістки більше року не давали позитивних результатів... Такий організм і таке важке ушкодження,- розводили руками військові медики... Дякую Господу, що після ретельних обстежень рятувати ліву ногу бійця все ж таки взялися чудові хірурги в Київському Інституті травматології та ортопедії НАМН України з Клініки кістково-гнівної хірургії.

Доктор медичних наук, професор Грицай М.П. та кандидат медичних наук Колов Г.Б. з бригадою оперували нашого морпеха понад 2,5 години ... Під час операціі з лівої ноги видалили 7 см ВЖЕ ГНИЛОЇ великогомілковоі кістки ... це жах!!!(( Хірурги вичистили і видалили уражені інфекцією тканини.. Зібрали здорові залишки кісток апаратом Ілізарова..."

"Медичною мовою Євтушику проведена фістулосеквестнекротомія лівої гомілки по типу сегментарноі резекціі великої гомілковоі кістки та трилокальний черезкістковий остеосинтез. Низький уклін хірургам Миколі Грицаю і Генадію Колову, що взялися за нашого Юру у такому стані...що намагаються врятувати скалічену ногу...
ЛІКАРІ ПОСТАВИЛИ ЗАДАЧУ ЗА 12 МІСЯЦІВ ВИРОСТИТИ ЮРІ 7 СМ КІСТКИ В АПАРАТІ ІЛАЗАРОВА... Це дуже важко... Адже, після поранення пройшло вже більше року.... За 2 тижні почнуть пробувати вже стягувати кістки.. Через 2 місяці чергова планова операція..."

"Наголошую, що операція зроблена хірургами Інституту травматології та ортопедії безкоштовно. Клініка надала ліки і наркоз безкоштовно. Обстеження КТ, МТР, знімки, аналізи проводяться Герою АТО безкоштовно... Єдине, нам потрібно допомогти Юрію Євтушику оплатити рахунок 14 700 на комплектуючі до Арарату Ілізарова.
ЩИРО ДЯКУЄМО ВСІМ МЕДИКАМ ІНСТИТУТУ ТРАВМАТОЛОГІЇ І ОРТОПЕДІЇ, хто безкорисно і професійно допомагає Юрі стати на ноги!"

ДРУЗІ! БІЙЦЮ ПОТРІБНА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА!!
Прошу вас допомогти Юрі оплатити рахунок 14 700 за комплектуючі за Апарат Ілізарова. Картка в Приваті ЄВТУШИК ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 4731 2127 0150 4515



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.