Повідомили, чому затягується ремонт траси «Луцьк–Володимир-Волинський»

Повідомили, чому затягується ремонт траси «Луцьк–Володимир-Волинський»
Двічі на місяць голова ОДА збирає нараду із підрядними організація, які здійснюють ремонт дороги "Луцьк – Володимир-Волинський", в тому числі представники органів місцевого самоврядування.

Наразі чітко поставили дату здачі об’єкту – 15-те листопада. Під час брифінгу, 17-го жовтня, в першого заступника міського голови журналісти вияснили деталі проведення відповідних робіт, - пише БУГ.

"Завдання від голови ОДА – виконати відповідні роботи до 15 листопада, а погодні умови цьому сприяють. Підрядники визначилися, що будуть працювати всі вихідні дні. Що стосується нашого міста, то досить багато часу займає, бо в межах міста проводимо і підняття бордюрного каменю, підняття каналізаційних і зливневих люків, і також ремонтували міст", – розповів на брифінгу із ЗМІ Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови Володимира-Волинського.

Перший заступник повідомив, що за 8-10 днів дорожники в межах міста розпочнуть вкладати фінішний шар асфальту.

Щодо ремонту всієї дороги до міста Луцьк, Матвійчук зазначив таке: "Ряд робіт буде виконано вже в чистовому варіанті, а значну частину дороги вдасться, напевно, виконати лише в чорновому варіанті. І в наступному році, надіємося, відповідні роботи будуть завершені".

Чиновник наголосив, що фінансування на виконання робіт є повністю, а зараз багато залежить від погодніх умов. Затримку з початком виконання робіт Ярослав Матвійчук пояснив тим, що затягнули з проведенням тендерної процедури Службою автомобільних доріг Волині.

Були також оскарження по антимонопольному комітетові і судові справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили, чому затягується ремонт траси «Луцьк–Володимир-Волинський»
17 жовтень, 2017, 12:30