Інцидент в Устилузі: поліцейський вискочив на капот і розбив лобове скло

Інцидент в Устилузі: поліцейський вискочив на капот і розбив лобове скло
16-го жовтня близько 1:30 в місті Устилузі трапився інцидент в результаті якого механічні ушкодження отримав автомобіль, та, за різними версіями, водій і поліцейський Володимир-Волинського відділу.

Про це пише БУГ.

Як повідомила виданню громадянка Тетяна Данилюк, в темну пору правоохоронці втратили контроль над чергою в сервісній зоні і вона рушила у місто Устилуг, де і трапилася сама пригода.

“Сьогодні вночі на митниці Устилуг стався неприємний інцидент. Полісмени чергу довели до абсурду, і так як на сервісний люди стояли без під’їздів кілька годин, вся черга рухнула в Устилуг. Їхали хто звідки міг і як міг, при чому 3 поліціанти просто ходили і дивились на цей безлад. Машини, автобуси, які виїжджали з границі в Україну, не могли їхати.

Свою вину не заперечую, їхали, як попало. До нас підійшли інспектори поліції і почали нас виганяти, ми почали “возмущатись” і говорити, що всі так їдуть, і в черзі стояти нереально. На такі наші зауваження інспектор патрульної поліції Прокопюк став перед нашою машиною і почав погрожувати, що запирскає нас… Почав лаятися нецензурними словами і кидати погрози а нашу сторону.

Хочу звернути увагу: по праву, і по ліву сторону нас були машини, але чомусь поліція вирішила, що саме наш Volkswagen перекрив і заблокував всю границю. Після ще одного лайливого зауваження інспектор Прокопюк з усієї сили вискочив нам на капот і розбив лобове скло, чоловік який був за рулем не встиг відкрити двері як весь салон закропили тереном.

Три полісмени витягли його з машини, кинули на землю і почали гамселити по ребрам і ногам, при тому, що він не творив ніякого опору і просився наставляв руки, його взяли в наручники і повезли у райвідділ. А там сценарій відомий всім… то лякати криміналом, то додом відправляли, то ДТП хотіли оформити… Шановні хлопці, це перевищення службових обов’язків! Дуже прикро, що пройшли такі реформи і не те, що нічого не змінилось, стало гірше,” – повідомила пані Тетяна.

Правоохоронці ж повідомляють, що при оформленні протоколу про вчинення адміністративного порушення за статтею “Порушення ПДР”, ч.1 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення, водій транспортного засобу Volkswagen здійснив наїзд на правоохоронця.

В результаті наїзду поліцейський отримав тілесні травми у вигляді забоїв. Також в поліції повідомили, що затримання громадянина не проводили і наразі вирішується, чи заносити інцидент до ЄРДР.

Слідство триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менти є менти...
Відповісти
Брехуни!на поліцейських неодноразово хотіли наїхати автомобілі.Я не знаю як вони щє ходили такі спокійні!які лайливі слова вони говорили?бачила на власні очі!посадити водія за грати,може прийде розум як на людей не їхати!!!
Відповісти
Наталія, будь-ласка відгукніться, якщо Ви були очевидцем цих подій, адже це важливо для спростування неправдивих знинувачень, що лунають в адресу поліцейського, будемо вдячні за розуміння та гарантуємо анонімність !
Відповісти
Останні новини
Інцидент в Устилузі: поліцейський вискочив на капот і розбив лобове скло
17 жовтень, 2017, 12:41