ПриватБанк розігрує смартфон серед студентів*

ПриватБанк розігрує  смартфон серед студентів*
З 10 жовтня 2017 року студенти України мають шанс отримати надсучасний смартфон у конкурсі ПриватБанку «100-тисячний практикант».

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися на сайті онлайн-практики, пройти програму з обраної спеціальності та отримати сертифікат.

За умовами конкурсу переможцем стане перший студент із сертифікатом, починаючи від 100-тисячного зареєстрованого логіна студента в базі онлайн-практики ПриватБанку. Наявність сертифіката перевірятиметься за результатами навчання – переможець повинен набрати щонайменше 60 балів за основну програму навчання (тести та фінансова культура).

Нагадаємо, онлайн-практика – це інноваційна система проходження практики від ПриватБанку онлайн 24/7, що дозволяє отримати реальні знання та практичні фахові навички з фінансів, не витрачаючи дорогоцінний студентський час на пересування містом і паперові формальності. Студенти-практиканти можуть самостійно планувати період і місце занять, навчатися у будь-якій точці світу, де є вихід в Інтернет, опановувати цікаву й сучасну теоретичну програму, а також виконувати практичні операції, як це роблять співробітники на етапі підготовки до роботи в банку. За результатами практики студенти отримують офіційний сертифікат з оцінками.

Практика є безкоштовною, а найрезультативніші студенти зараховуються до кадрового резерву ПриватБанку, що дає можливість працевлаштування до банку після завершення навчання у виші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк розігрує смартфон серед студентів*
19 жовтень, 2017, 01:51