Кругообіг бази відпочинку: від спортсменів – до сільради

Кругообіг бази відпочинку: від спортсменів – до сільради
Базу відпочинку «Тросне» на Волині планують передати у власність Прилісненській сільраді.

Про це йшлося під час засідання майнової комісії Волиньради, - повідомили у прес-службі облради.

Депутати підтримали передачу з балансу Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності у комунальну власність Прилісненської сільської ради бази відпочинку «Тросне» у Маневицькому районі.

Прилісненська ОТГ хоче використовувати базу для розвитку туризму, проведення туристичних змагань, залучення молоді для організації дозвілля та спортивних заходів. Власне, збереження профілю діяльності та цільового призначення – важлива умова, при дотриманні якої передається це майно обласної комунальної власності.

Нагадаємо, у свій час база належала Волинському обласному кіновідеомузичному підприємству. Після його ліквідації в 2011 році базу передали на баланс обласної філармонії. Рада попередньої каденції приймала рішення про відчуження цього майна шляхом продажу на аукціоні, але воно було скасоване згодом.

Кілька разів розглядалися питання про передачу бази іншим комунальним установам, але жодні пропозиції не знаходили підтримки більшості.

Пізніше, Волинська обласна школа вищої спортивної майстерності виявила бажання використовувати базу для проведення навчально-тренувальних зборів та відпочинку спортсменів. Це клопотання було підтримане депутатами.

Нинішній проект рішення обласної ради про передачу майна передбачає, що ВОШВСМ й надалі користуватиметься базою, а тому керівництво школи не заперечує бажанню депутатів облради передати майно ОТГ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тросне, база
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кругообіг бази відпочинку: від спортсменів – до сільради
19 жовтень, 2017, 00:57