Муніципали оголосили попередження лучанам за неправильне сміття

Муніципали оголосили попередження лучанам за неправильне сміття
У Луцьку мешканці багатоповерхівок та приватного сектору, окрім побутових відходів, викидають у контейнери і чимало іншого сміття, що не передбачено договорами із комунальниками.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у соціальній мережі Facebook.

Муніципали стверджують, що луцькі комунальні підприємства, заклади соціальної сфери, комерційні структури, ОСББ, а також інші установи та організації повинні укладати договори на вивезення твердих побутових відходів з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» чи іншою організацією, а не займатися самовільним засміченням сміттєвих контейнерів.

Якщо ж виявлено таке сміття на прибудинковій території, то вивозити його повинні житлово-експлуатаційні контори чи ОСББ (укладення договору), які отримують кошти від громадян за надання цих послуг.

У контейнери для сміття лучани скидають листя та суху рослинність.

Мешканці новобудов «грішать» будівельним сміттям, а в приватних секторах та ОСББ помітно зросла кількість обрізаного гілля.

«Департамент муніципальної варти Луцької міської ради попереджає, що в разі виявлення фактів засмічення сміттєвих контейнерів твердими побутовими відходами, гіллям, листям чи зіллям, інспектори будуть складати адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Муніципали оголосили попередження лучанам за неправильне сміття
18 жовтень, 2017, 23:02