Донька Героя мріє про ляльку «Baby born»

Донька Героя мріє про ляльку «Baby born»
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ


Єлізар’євій Анастасії незабаром виповниться 10 років. Вона - донька захисника України Єлізар’єва Руслана Євгеновича, молодшого сержанта радіотелефоніста 15-ї окремої понтонної роти Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України, який помер 30 листопада 2015 року під час несення служби в районі с. Приазовське, Мангушського району, Донецької області.

Настуня росте справжньою юною патріоткою. І вже сьогодні з її вуст ми чуємо такі гарні слова: «Україна - це моя рідна домівка. Якби я була політиком, я б хотіла, щоб закони всі приймались народом, щоб люди мали право вибирати те, що для них краще, мали хороші зарплати та квартири».

Дівчинка сумлінно навчається в 4-му класі, щоправда є певні труднощі з вивченням англійської мови, та для такої наполегливої школярки обов’язково знайдеться можливість та мотивація вподобати цю дисципліну. Ще з дитячого садочка дуже любила малювати, тому в школі улюблений предмет – образотворче мистецтво. Завдяки співпраці з відомою волинською художницею Тетяною Мялковською, втілює мрію стати новою Марією Приймаченко. Перші кроки проходять дуже вдало, адже мало хто може похвалитись персональною виставкою своїх малюнків у такому юному віці.

А ще наша іменинниця захоплюється музикою, зокрема грою на домрі. Незважаючи на те, що нотна грамота не надто надихає, але сольфеджіо все-таки теж по маленьку дівчинка освоює.

В цьому році Настуня вперше помандрувала за кордон. На запрошення посла України в Республіці Австрія Олександра Щерби дівчинка разом з іншими знедоленими дітками мала змогу отримати безтурботні 2 тижні радощів і незабутніх вражень в землі Штирія. Хотіла б ще коли-небудь відвідати Болгарію, Данію, Італію.

Одним із фаворитів серед сучасних співаків для Настуні є Дзідзьо, адже знає на пам’ять і обожнює усі його хіти. Серед телеперсонажів - найулюбленіші з мультфільмів «Ніндзяґо», «Нікчемний Я» а також «Татусеві дочки».

Не залишається наша іменинниця байдужою і до домашніх тварин. Вдома має собачку Джесі та кицю Фросю – полюбляє з ними гуляти та навіть разом їсти. А ще вона любить папуг і, як буде дорослою, обов’язково матиме і пернатого друга.

У Насті з дитинства було захворювання нирок та мучили аденоїди. Завдяки волонтерам з’явилася можливість оздоровитись і відпочити. Дівчинка відпочила на узбережжі Чорного моря і в оздоровчому санаторії на Закарпатті. Також в Анастасії залишилися приємні спогади з пластунського табору у Славську та з Замлиння, яке відвідала у червні разом з братиком.

Зараз почувається краще, але не витривала до фізичних навантажень, тому не дивно, що заняття з тхеквондо, які відвідувала раніше, мусила відкласти. Хоч не полишає надії повернутись після одужання, адже мала у цій силовій дисципліні й певні досягнення: завоювала 5 медалей з призовими місцями на різних змаганнях.

Авторитетом для Насті є мама Оксана. Поки що вона не розуміє, як у неньки вистачає сил працювати, бути чудовою господинею та ще й їх з братиком виховувати. У Насті вже є певні обов’язки у домі. Це не кричати і за собою прибирати іграшки, ще погуляти з песиком, та їх з кицькою накормити. Також постійно допомагає своєму непосидючому братику Андрійкові з шкільними предметами, якому навчання поки що дається важко.

Оскільки дитина росте, то існує постійна потреба в одязі та взутті для іменинниці (усі необхідні розміри вказані нижче). З одягу необхідні кросівки та спортивний костюм.

Перед вами історія ще однієї нелегкої та зовсім не дитячої долі.
Тому волонтери проекту «Діти Небесного Легіону» закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято.

Інформація про батька дівчини є у Книзі пам’яті.

Інформація для благодійників: день народження Анастасії 12 листопада, їй виповниться 10 років.

Ріст: 147 см. Розмір взуття 35-36.
Омріяний подарунок – лялька «Baby born».

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донька Героя мріє про ляльку «Baby born»
18 жовтень, 2017, 18:05