Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Все пізнається в порівнянні. Для когось вистачає і куска хліба, даху над головою і можливості вільно пересуватись країною і вільно висловлювати свою думку. У вас же всі хочуть бути президентами, депутатами, народними діячами і виступати з трибун у стилі "БЛА-БЛА-БЛА". Працюйте і всього досягнете.
12 січень, 2014 в 20:32
Знову маніпуляція словами і фактами. Я ні за кого не агітую, а виборів не відвідую, бо вважаю це марною роботою, яка ні до чого не призводить. "Україна страждає"??? Поїдьте но в Сомалі чи Джибуті - от там люди страждають.
12 січень, 2014 в 20:27
Ваша недоумковатість просто зашкалює. Маю припустити, що вам років 16-18, не більше, а якщо і більше - то я дуже здивований. Так от, шановний. Я тільки сказав, що він зробив багато корисного для Луцька, чим ви зараз, як і всі такі ж "розумні", спокійно користуєтесь і насолоджуєтесь: ЦУМ, бруківка в центрі, бруківка в парку, кілька спорт-майданчиків у дворах житлових будинків, ФК Волинь в решті-решт, яку він спонсорує. Але я не казав, що я за нього голосував. А за те, що він зробив для міста, особисто я йому вдячний. Бо п****ть, як відомо - не мішками ворочати. Що зробив Гузь? Що зробив Вітів? Що зробила популярна колись Голєва? Можете не відповідати, бо запитання риторичне.
12 січень, 2014 в 20:25
По-перше, не "тикайте" мені, по-друге, Палиця не мій, по-третє, я за нього навіть не голосував. Тому, не бачу потреби виправдовуватись перед вами за людину, за яку я не голосував навіть. За кого голосував - НІ ЗА КОГО!
12 січень, 2014 в 20:16
=) Не смішіть... Я вас благаю. Можна подумати, ви тут записані своїм ім"ям по-батькові з прізвищем і адресою. Я висловлюю свою думку аргументовано і будуючи її на очевидних фактах. А відкривати свого імені, звісна річ, немає сенсу. Бо з такими опонентами по спілкуванню задумуєшся про те, щоб не сталось як з тими побитими журналістами...
12 січень, 2014 в 20:11