Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Ваша позиція є типовою для "бидло-патріота". "Тикання" - ніби ми з вами дітей хрестили, "гавкання", поширення неправди, маніпулювання фактами і словами. Ви і такі як ви - ганьба і дискридетація самого поняття патріотизму.
12 січень, 2014 в 20:06
А якщо ви тут заікнулись про Палицю, то я вам так скажу. Так, нехай він "прогнувся" під владу, але зробив для міста дуже багато і хоча б за це його треба поважати. А що зробили представники офіційної опозиції і "Свободи" зокрема? Чому і за що я повинен поважати останніх? Що вони зробили мені особисто і для Волині в цілому?
12 січень, 2014 в 20:04
Читайте мої повідомлення уважніше. Якщо знайдете там хоч одне слово у захист правлячої влади, комуністів чи ще когось з тих, кого ви тут назвали - дайте знати.
12 січень, 2014 в 20:00
Так в них ще все попереду! А ви знанали, що "чесний" Тягнибок їздить на "народно доступній" Тойота Секвойя, як народний депутат має "народну" зарплатню розміром в 20 тис.грн і усі пільги (хоча часто від них можна почути заклик до інших, щоб вони від цих благ відмовлялись), будує маєток в заповідній зоні і ще багато чого іншого. Думаєте, це чесна людина? Думаєте, такі люди зможуть принести користь людям? Реально, за весь час їхнього перебування у ВР одні погроми, акції протестів і нічого іншого. За кого голосувати? З таким підходом, - нізакого. Хоча, в цій ситуації з двох зол треба обирати меньше. особисто мені дуже симпатичний і як політик і як людина - Петро Порошенко. От хоча б за нього голосуйте. Він, хоч і має бізнес, - цього не приховує і каже про це чесно. А "Свобода" звідкись і кимось спонсорується, але вони у цьому ніколи не зізнаються.
12 січень, 2014 в 19:58
А чому чи кому дивуватись? Ті самі методи вони використовують коли займаються рейдерством у Львівській області, коли хочуть висловити своє "ФЕ" в столиці і т.п.. А ще, вони "по-європейські" вміють виносити двері, пиляти та валити паркани, бити вікна, обмальовувати стіни, ходити зі смолоскипами у кращих традиціях вафен СС і просто заливатись жовчю. Голосуйте за них ще більше - і не таке побачите.
12 січень, 2014 в 19:47