Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Найєма чи підлітка-СОТОНІСТА??=)))
05 серпень, 2013 в 15:29
Вчора увечір споглядав наступну картину. Йде юрба хлопчаків 14-16 років, у кожного другого цигарка у роті, всі у футболках "БАНДЕРШТАДТ", "НАЦАЛЬЯНС" і т.п.. Один з тих "патріотів", докуривши цигарку, кидає недопалка на тротуар. Зробив зауваження, почув у відповідь брудну "типово москальську" лайку і регіт. Запитання до організаторів фесту, чому ви там дітей навчаєте?
05 серпень, 2013 в 15:24
Я ще дивуюсь, як вони "чистокровного українця" МУСТАФУ НАЙЄМА, який спілкується російською, на вилах не винесли. Псевдонаціоналізм у його яскравому прояві. А дивлячись на те малолітнє бидло з пентаграмою на транспоранті, задаюсь запитанням, що він там взагалі робить?? Сатанізм - релігія націоналістів?? Чому його не вивели ті "волонтери"? А так, нічого особливого... Звичайне бидло-хард-кор збіговисько. Якщо вони називають це культурою, то уявіть, що буде, коли ось ці "патріоти" прийдуть до влади. Будемо всі плясати під їхніми трофейними маузерами, та поклонятись даждьбогам і Тягнибоку...
04 серпень, 2013 в 20:32
Ви, йосип, такий моднячий шо апше!!! Не всі люди можуть дозволити собі купівлю шмоток в Європі чи з Європи, та і суть магазина не стільки торгівля, скільки розваги. А як вас щось не влаштовує - не ходіть. Сидіть в інтернеті і мрійте про ЄВРОПУ. А ми, по можливості, будемо робити Європу в нашому місті і в нашому Краї.
29 липень, 2013 в 23:16
То не ходіть. Ніхто ж вас не змушує...Кому треба буде, - той прийде.
29 липень, 2013 в 23:13