Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Все б нічого, як би у Кличка не було ще 2-3 громадянств. Бо тоді виходить, що перемога то не така вже й українська=))
06 жовтень, 2013 в 22:24
Тада... Всі зеки України лікуються в європі і в усіх двохкімнатні камери з усіма зручностями і вікнами на море=))
04 жовтень, 2013 в 10:46
Це ваша особиста анти-християнська та анти-церковна думка, яка підкріплена лише одиничними фактами. Якщо ви такий честний, то чого ж з депутатами-крадіями не воюєте? Я читав ваш сайт, робота хороша, але напрямок дивний. Чому на Голєву позовів не подаєте за те, що вона під самим зам ком хату собі колотить?? Боїтесь?
02 жовтень, 2013 в 13:11
Давайте так! Кесарю - кесареве, а Богові - Боже. Ніхто вас не змушує ходити до церкви і ваші бари та диско-клуби теж ніхто не закриває і останніх, в будь-якому випадку, буде більше у місті ніж храмів. Церква жне приходить у "Оперу" служби служити? Мало у Луцьку місць, де можна було б відіграти цю виставу? Церква не йде до вас додому і, більше того, ніхто не змушує вас навіть гривню кидати у шкарбоньку, коли заходите в храм. Перестаньте рахувати чужі гроші і заробляйте власні. Ходіть у свої диско-клуби і генделики і витрачайте їх там(вас силою до храму ніхто не тягне) на "корисні", як на вашу думку, справи. Але треба одне одного поважати. Якщо зібрати всіх церковних людей у місті і повстати проти б**дства, яке відбувається підчас дискотек, на яких, переважно, неповнолітні, - повірте, вам було би тут мало місця, а дискотеки працювали б як у Бресті(до 23.00). А оскільки такого не трапляється, - це говорить про те, що на ваші вподобання ніхто не дивиться і вас ніхто не зачіпає, от і ви Церкви і церковних людей не зачіпайте. Живіть своїм життям.
30 вересень, 2013 в 22:50
Вічно знайдуться такі, кому щось не до вподоби! Всякі там лорени-шморени, сміхунки, студенти та інша нечість - позатикайтесь вже!! Що не так то? Зробили з забичиного сквера гарне місце для прогулянок! Яка ріниця хто там виступав? Все супер! Таких би спонсорів у місто побільше, щоб ті бидлосквери до ладу довести!
24 вересень, 2013 в 21:51