Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Серед присутніх були мер, голова обласної податкової, губернатор, купа спонсорів та інших впливових людей, яких було запрошено у музей Волинської ікони. Владика Павло приїхав Мерседесом, але це зовсім ні про що не говорить. Всі це вже давно знають і давно бачили. Це зовсім не дивина. Якщо хочете, Філарет теж їздить аналогічним мерседесом з номерами 777. Досить вже рахувати чужі гроші і дивитись на те, хто у що одягнений і хто на чому їздить. Можу поспорити, що навіть якщо і ця автівка придбана на монастирські кошти, - вашої пожертви там точно немає! Тому, спокійно реагуйте на речі, до яких ви не маєте жодного відношення.
23 жовтень, 2013 в 20:21
Журналістика - це провокація усіх провокацій. Не здивуюсь, що через вас у скорому часі розпочнеться якась війна. Акцентуєте завжди на негативі та недоліках. Позитиву не помічаєте ніколи.
23 жовтень, 2013 в 20:11
Поважаю Кварца і вболіваю за Волинь. Але ж скільки можна займатись популізмом. Гноблять вас чи не гноблять, - грайте собі та і все. А то з такою грою, мало хто зхоче потім виходити на вулиці, щоб підтримати команду, коли її, не дай Боже, хотітимуть розформувати.
19 жовтень, 2013 в 16:52
Один Сільвер - "на сторожі" історичної реконструкції в Луцьку. Якби ще пив меньше, - ціни б йому не було в базарний день.
19 жовтень, 2013 в 16:49
Щось обніщав Луцький турнір. Пам"ятаю, років 7 тому, - ось це було видовище. Бугурти мінімум 20 на 20, турнір лучників, на ристалищі постійно махачі, рицарі з усього СНД приїздили, навіть в наметах жили на території замку. А зараз - слабувато. Хоча, чого ж очікувати, якщо місцева влада не стимулює молодь до професійного зайняття історичною реконструкцією. Всі рицарські клуби, які були в замку, порозганяли, - хлопці в парку займаються, а обладунки в гаражах клепають. Так і організовувати турнір нормально просто-напросто нікому. А шкода.
19 жовтень, 2013 в 16:46