Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Льомка, закрийся і згинь!!! Вали в свій Львів і убийся там в одній з ваших довбаних засраних вуличок!
29 жовтень, 2013 в 22:49
В мене таке відчуття, що у вас або мізків зовсім немає, або жви працювали в єпархіальному казначействі, що все так "знаєте" що і скільки. Оскільки другий варіант відпадає одразу, - залишається перший.
27 жовтень, 2013 в 19:12
Важко вас зрозуміти... Але я вам наступне скажу, в нас вже був час, коли церков не було, чим закінчилось це, ви чудово знаєте. А щодо всього іншого, це лише ваша, ні чим не підкріплена думка, тому, про щось говорити далі дуже важко. І ще раз, ніхто нікого ні до чого не примушує. А в інакшму випадку, переселяйтесь в ліс і там живіть. Тоді ви зможете не ненавидіти всіх і вся.
26 жовтень, 2013 в 22:51
Це все ви про православних(крім Хрещення Русі)??? Не смішіть. Давайте будемо йти вашою ж логікою, - ми повинні ненавидіти німців і поляків, бо їхні предки вбивали наших предків. Логічно? За вашою логікою - так, а я так не думаю. Якщо ви такий розумний, то повинні були б знати, що Християнство на Русі було ще до Хрещення Русі. А сама ця подія, швидше легендарна ніж фактична. Звичайно, коли князь Володимир прийняв християнство і вступив у близькі стосунки з християнським світом, певні зміни у релігійному житті народу відбулись. Але, давайте дивитись правді у вічі, якби не християнство, то ми були б зараз на рівні з Монголією. Християнство принесло за собою культуру, освіту, мистецтво, а зникнення язичництва було банальним наслідком цих позитивних зрушень. Доречі, подібне відбулось і в Римській імперії. Стосовно "задурманювання мізків", - називайте як хочете, але ніхто нікого не змушує вірити у Христа, ходити до храму і т.п.. Ви так говорите, ніби взяли всіх за шкибарки, привязали до стільців і змусили пів-року, з дня в день, слухати лекції про християнство. Це абсурд. Я вам більше скажу, що немала частка прихожан православних храмів, є швидше захожанами і зовсім не цікавляться ні догматичними ні іншими питаннями стосовно свого віровизнання, їм вистачає просто поставити свічку. Тому, ніхто нікого не змушує і не схиляє, в жодному разі палками не гонять у храми і тим більше, ніхто там не змушує кидати 1-2 грн в шкарбоньку, - ВСЕ ДОБРОВІЛЬНО! А стосовно висадки дерев, - це просто добра і корисна для усього суспільства справа. Якби це зробили, наприклад, музиканти усіх Луцьких рок-гуртів, то ніхто б не казав, що це піар чи щось там ще, а хлопали б в долоні. А це було б все тим самим. Проблема у кожного з вас тут швидше в особистій ненависті до Церкви та духовенства, але це аж ніяк не означає, що Церква немає права на те, щоб робити добрі, суспільно-корисні справи. А в усьому іншому, в нас демократія. Кланяйтесь хоч своїм пенькам, хоч науковому прогресу, хоч Леонарду ДаВінчі - вас ніхто не зачіпатиме і не осуджуватиме, бо це ваша особиста справа. От і ви нікого не судіть. Хоча, особисто я сумніваюсь, що ви є віруючою людиною, навіть і древослвом чи неоязичником.
26 жовтень, 2013 в 19:42
Це яка така кров?? Про що мова взагалі?
26 жовтень, 2013 в 18:32