Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Друже, а ти скажи, що я не так написав??? Ніхто не акцентував уваги на наступних подіях: 1) http://www.orthodox.lutsk.ua/jeparhija/novyny/3438-v-ramkah-blagodijnoji-akciji-jaku-provodyt-volynska-jeparhija-spilno-iz-luckoju-miskoju-radoju-adresnu-dopomogu-u-formi-produktovyh-naboriv-otrymaly-lucki-rodyny-shcho-opynylys-u-skladnyh-zhyttjevyh-obstavynah (В рамках благодійної акції, яку проводить Волинська єпархія спільно із Луцькою міською радою, адресну допомогу у формі продуктових наборів отримали луцькі родини, що опинились у складних життєвих обставинах) 2) http://www.orthodox.lutsk.ua/jeparhija/novyny/3423-na-svjato-pokrovy-30-luckyh-ditej-syrit-otrymaly-u-podarunok-vyshyvanky (На свято Покрови 30 луцьких дітей-сиріт отримали у подарунок вишиванки) 3) http://www.orthodox.lutsk.ua/jeparhija/novyny/3412-u-svjato-pokrovskomu-kafedralnomu-hrami-bula-vidsluzhena-bozhestvenna-liturgija-dlja-ljudej-iz-vadamy-sluhu (У Свято-Покровському кафедральному храмі була відслужена Божественна Літургія для людей із вадами слуху) 4) http://www.orthodox.lutsk.ua/arhijerej/sluzhinnja/3367-u-lucku-projshla-unikalna-socialna-akcija-qsimejnyj-dyvosvitq (У Луцьку пройшла унікальна соціальна акція "Сімейний дивосвіт") І ще багато чого іншого! Щороку Волинська єпархія своїми силами влаштовує благодійні концерти та акції, на яких збирається більше мільйона гривень, які потім ідуть на потреби дитячих будинків та організацій, які потребують фінансової допомоги! Чому ж це не висвітлюється і не вихваляється?? А сама стаття налатована на негатив та резонанс вже своєю назвою - "СКАНДАЛЬНИЙ" намісник. Яка людина не помиляється? Чому про шибу не пишуть, що він скандальний, коли він у своєму авто збив на смерть 3-х чоловік?
23 жовтень, 2013 в 21:31
Взагалі то, я саме про це і хотів сказати! Машина ця владиці однозначно пожертвована і аж ніяк не придбана на людські кошти. І багато хто навіть не уявляє собі, що саме і які суми можуть жетвувати на потреби Церкви чи духовенства небідні люди.
23 жовтень, 2013 в 21:23
А ви - "святий чоловік", їй Богу! Чим похвалитесь?
23 жовтень, 2013 в 20:24
Серед присутніх були мер, голова обласної податкової, губернатор, купа спонсорів та інших впливових людей, яких було запрошено у музей Волинської ікони. Владика Павло приїхав Мерседесом, але це зовсім ні про що не говорить. Всі це вже давно знають і давно бачили. Це зовсім не дивина. Якщо хочете, Філарет теж їздить аналогічним мерседесом з номерами 777. Досить вже рахувати чужі гроші і дивитись на те, хто у що одягнений і хто на чому їздить. Можу поспорити, що навіть якщо і ця автівка придбана на монастирські кошти, - вашої пожертви там точно немає! Тому, спокійно реагуйте на речі, до яких ви не маєте жодного відношення.
23 жовтень, 2013 в 20:21
Журналістика - це провокація усіх провокацій. Не здивуюсь, що через вас у скорому часі розпочнеться якась війна. Акцентуєте завжди на негативі та недоліках. Позитиву не помічаєте ніколи.
23 жовтень, 2013 в 20:11