Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Поважаю Кварца і вболіваю за Волинь. Але ж скільки можна займатись популізмом. Гноблять вас чи не гноблять, - грайте собі та і все. А то з такою грою, мало хто зхоче потім виходити на вулиці, щоб підтримати команду, коли її, не дай Боже, хотітимуть розформувати.
19 жовтень, 2013 в 16:52
Один Сільвер - "на сторожі" історичної реконструкції в Луцьку. Якби ще пив меньше, - ціни б йому не було в базарний день.
19 жовтень, 2013 в 16:49
Щось обніщав Луцький турнір. Пам"ятаю, років 7 тому, - ось це було видовище. Бугурти мінімум 20 на 20, турнір лучників, на ристалищі постійно махачі, рицарі з усього СНД приїздили, навіть в наметах жили на території замку. А зараз - слабувато. Хоча, чого ж очікувати, якщо місцева влада не стимулює молодь до професійного зайняття історичною реконструкцією. Всі рицарські клуби, які були в замку, порозганяли, - хлопці в парку займаються, а обладунки в гаражах клепають. Так і організовувати турнір нормально просто-напросто нікому. А шкода.
19 жовтень, 2013 в 16:46
Як скажеш, Бармалєй=)) До чого тут "суди не суди"? Я просто констатую факт!
17 жовтень, 2013 в 23:37
Ой, ці козаки політико-релігійні проститутки! Пам"ятаю, як вони минулого року освячували свої прапори у храмах двох конфесій! Так що, вони для себе нічого не втратили. Козацтво, як громада, яка оберігала українську культуру, та православні традиції, давно вже себе віджила. Тепер, це вже гурток за інтересами. А після своїх тих "ходьбищ" вони спокійненько поїхали "відпочивати" з усіма випливаючими з цього наслідками. А засвітитись у храмі, то для них тільки "понти". Як би щонеділі ходили до храму, регулярно приймали участь у релігійних заходах, тоді прийшли б у храм перед початком служби і спокійно б постояли. А то, окрему службу їм ще подавай...
17 жовтень, 2013 в 18:28