Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
По-перше, а хто з нас не помиляється? По-друге, особисто я знаю що таке виховна робота і, в деякій мірі, розумію Кварцяного! Ви навіть уявити собі не можете, що таке 30 неконтрольованих, знахабнілих биків, які тебе ні за що не мають, а в цій ситуації, ще й отримують скажені гроші! Як з такими людьми можна нормально про щось розмовляти? Ти намагаєшся їм щось донести, пояснити, а вони сидять і тобі в лице ухмиляються, а потім ще "сміття з хати" в інет викладають. Та і потім, коли вконтакті, малишня всяка трьохповерхові закручує, без причин доречі, то на це уваги ніхто не звертає. А тут все по ділу. А ти, коли стикнешся у своєму житті з чимось подібним, - тоді і поговоримо. Я не виправдовую вживання нецензурної лексики у повсякденному житті, але в таких позаштатних ситуаціях, плюс до всього, коли це все мало залишитись в межах роздягальні - це його особиста справа, кому як і що казати!
18 листопад, 2013 в 22:44
Сміх-сміхом, але одне цікаво, яка це свиня виносить це в мережу? Для чого привселюдно ганьбити людину, яка вкладає душу і серце в ті поліняки? Наскільки це треба не поважати тренера, щоб просто насміхатись над ним в такий спосіб? Він в половині з них побачив гравців, вивів в люди, а вони от так дякують... Ще раз переконуюсь у тому, що серед гравців ЛЮДЕЙ дійсно мало.
18 листопад, 2013 в 20:45
З їхніми заробітками вони можуть все поза увагою спокійно залишати. тільки ВВ заходить в роздягальню, - одразу треба вдягати невидимий колпак абстрагації. Що вони, власне, і роблять.
18 листопад, 2013 в 20:35
Однго не розумію, якби щось подібне нарили б зараз на Олійника чи Палицю, то вас не можна було б заспокоїти. А коли на "ваших" вам же очі відкривають, то вони для вас завжди залишаються свуятими і непомильними. Якось сліпо і наївно...
15 листопад, 2013 в 23:17
Що одне лайно, що інше...
15 листопад, 2013 в 18:14