Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
Замість спецпідрозділу "Буркут" буде новий спецпідрозділ "Голуб". Членами нового спецпідрозділу будуть колишні члени спецпідрозділу "Беркут". Але тепер вони зміняться і будуть бити мітингуючих дубовими віниками, бо вони ж тепер по-іншому звуться, а назва все змінює. Так само як змінити "міліція" на "поліція"...
26 лютий, 2014 в 18:50
Варвари... Інших слів немає. Так не будується демократія, так будується комунізм. А тепер в місто взагалі страшно буде вийти, бо ці "революціонери" утворили якісь там "Варти порядку", котрі, самі бачите, як розуміють порядок. Тому, фактично, в Луцьку введено комендантську годину. І вже складно буде молоді гуляти в ночі вулицями міста, оскільки вони можуть прийняти будь-кого за тітушок чи ворогів "національної революції". Обмалюють обличчя маркером, поб'ють, а ще, якщо буде їхня воля, прикують наручниками у підвалі облради, поки "винуватий" не зізнається у всіх смертних гріхах і не пройде коридором ганьби. Вони не діятимуть за конституцією, оскільки вони її затоптали своїми діями. А суміш коктейлю з ненависті, безкарності та ейфорії будуть робити свою справу. Весь цей час мав надію, що до Луцька ця біда не дійде. Нажаль, дійшла.
20 лютий, 2014 в 12:38
Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко звернувся із закликом до намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича. Про це він написав у Фейсбуці. "Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла, сказані сьогодні Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про "молитву" тих потвор, і їхні відвідини Лаври – це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями – простими волинськими священиками – від усіх чув слова обурення", - написав священник. Нагадаємо, 22 січня намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом, а також запевнив президента у своїй підтримці. "Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!!!", - зазначив отець Віктор.
23 січень, 2014 в 16:40
Ахахах... Та в половину цих країн щоб потрапити, то треба свій родовід розповісти до 5-го коліна, і по 100 тис. баксів на особистих рахунках мати.
21 січень, 2014 в 18:10
Все що робиться - не заради піару, а заради заклику людей до спільних справ милосердя і заради висвітлення того, що місія Церкви жива. А от що робить луцька єпархія КП, окрім освячення прапорів євросоюзу - ось це питання!
17 січень, 2014 в 22:40