Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
http://news.church.ua/2013/11/30/zayava-ukrajinskoji-pravoslavnoji-cerkvi-u-zvyazku-z-ostannimi-politichnimi-podiyami-v-krajini/ На, почитай і не базарь! А то, гірше за бабу базарну. Хоч би пошукав з початку!
30 листопад, 2013 в 23:16
Церква від держави відокремлена і БАСТА! А піаритись скрізь встигнути - це наука.
30 листопад, 2013 в 23:15
Видно, що ти дійсно "причетний", бо про Приндету в статті нічого не сказано... А статтю про дисциплінарні порушення читай нижче...
21 листопад, 2013 в 17:48
На, знаючий, перечитай відповідне положення статуту ФФУ: Стаття 52. Дисциплінарна юрисдикція 1. Дисциплінарні санкції застосовуються за неспортивну поведінку, порушення Правил гри і/або порушення Статутів ФІФА, УЄФА, ФФУ, регламентів, положень, рішень і директив, чинних на той час. 2. Юрисдикція ФФУ розповсюджується на внутрішні спори між юридичними та фізичними особами в межах її відомчих повноважень. 3. Юрисдикція ФІФА розповсюджується на всі міжнародні спори між сторонами, які належать до різних асоціацій, конфедерацій. Стаття 53. Дисциплінарні санкції 1. До колективних членів та колективів футбольних клубів можуть застосовуватися такі дисциплінарні санкції: – попередження; – зауваження; – грошовий обов’язковий внесок; – анулювання результату матчу; – рішення про перегравання матчу; – зняття турнірних очок; – присудження перемоги суперникові без проведення матчу; – проведення гри без глядачів; – рішення про заборону використання стадіону; – рішення про заборону створення телевізійного сигналу з одного чи кількох матчів і/або рішення про безкоштовну передачу телевізійного сигналу або дозвіл на його передачу за плату, усе стосовно одного чи кількох матчів; – рішення про проведення матчу на іншому стадіоні; – дискваліфікація з поточних змагань і/або виключення з учасників майбутніх змагань. Стаття 54. Дисциплінарні санкції до фізичних осіб 1. До фізичних осіб можуть застосовуватися такі дисциплінарні санкції: 1. 1 попередження; 1. 2 зауваження; 1. 3 грошовий обов’язковий внесок; 1. 4 позбавлення права брати участь у зазначеній кількості матчів або протягом визначеного або невизначеного терміну; 1. 5 позбавлення права виконувати свої функції протягом визначеного або невизначеного терміну.
20 листопад, 2013 в 21:09
Що ти мелеш, "знаючий"??? По-перше, там написано чітко - ЧУТКИ, хочеш вір, а хочеш - не вір. таке міг написати будь-який журналіст на будь-якому сайті. По-друге, ти тут не "стращай" і не лякай людей, бо в нас в державі демократія і кожен може говорити все, що завгодно. А ти тут розвів НКВС,"ЗА ЗУБАМИ, ПОКИ ВОНИ ЦІЛІ" - лякатимеш малечу в під"їзді, або ж мамцю свою. Як ти такий знаючий, то візьми і доведи, що це не так, а в інакшому випадку - тихесенько собі сиди. Якщо ти не знаєш статуту КДК ФФУ, то прочитай стосовно санкцій у відношенні до тренерів за "неформатні" розмови з гравцями. Не треба бути професором, щоб здогадатись, що це голос ВВ, а той, хто це записав, цей запис може легко надіслати у відповідні органи, а тоді може бути і попередження в його адресу.
20 листопад, 2013 в 20:55