Вільна Волинь
Дата реєстрації: 20 червень 2013 р.
Стан підписки: оформлена до 30 листопад -1 р.
Луцьк
В християнстві завжди є надія і право вибору. Та і рожевих окулярів при вході не видають.
13 липень, 2013 в 00:26
Можна зі стовідсотковою впевненістю сказати, що наступники князя Володимира не були досконально християнізованими. Є факти того, що послідовники монаршого престолу повертались до віри предків і повертали народ(так само, насильно) - однак їхні спроби були марними. Причина проста, коли людина попробує щось краще від того, що в неї було до цього, до гіршого вона вже не схоче повертатись.
13 липень, 2013 в 00:06
Це хибна думка. Всі ті "приживання" мали локальний характер. Хозари, які оточували нас, були жидами - не прижили. Монголи і татари були і мусульманами і язичниками, приживали своє 200 років, - теж не прижили. Тому, не так все просто. Варто, як би хтось цього не хотів, згодитись з тим, що в більшості випадків, обрання християнства було свідомим, так само як це сталось по території всієї архіязичницької Римської імперії.
12 липень, 2013 в 23:56
Вік ваш визначив не за нікнеймом, а за принципом викладення думки. Так, справа в тому, що і християнство не є рідним для наших земель, однак, прижилось краще ніж будь що не просто так - це однозначно, оскільки нічого в цьому світі не буває просто так.
12 липень, 2013 в 23:17
Цікаво, а хто відповідатиме за геноцид за етнічною та релігійною ознакою у роки впровадження унії, зпольщування та зкатоличування??? Хто відповість за публічну страту, з цих же причин, Данила Братковського?? Все познається в порівнянні. А Янукович добре робить, що не їде. Нехай ті "адвокати" в ЄС вибачаться за ту шкоду і смерті, які вони приносили протягом 200-300 років, починаючи з 16-го століття, а вже тоді будемо говорити на рівних.
12 липень, 2013 в 22:40