Додати запис

Хто і чому ГАЛЬМУЄ розвиток?

Два роки тому зайшов до мене один інвестор і запропонував збудувати сучасний торговий центр і за власні кошти модернізувати вигляд площі навпроти автостанції. Враховуючи, що люблю все нове - захопився ідеєю. Дав доручення працівникам РДА вивчити юридичну складову, розуміючи, що селищна рада не має відповідних фахівців.

На той час голова Я.Левко підтримав ідею, хоч не дуже сміливо, бо підприємці, які там торгують на бордюрах були категорично проти. Навіть аргумент мали - ми так звикли.

Ну але вибори і нова влада. Відразу новому селищному голові було представлено проект і отримано "максимальну підтримку". Проте з часом почав відчувати, що підтримка тільки на словах. І оголошувати інвестиційний аукціон (конкурс) реально ніхто не збирається( До речі, це тільки один варіант, а на конкурс їх могло б бути представлено десятки. Ну але...

Підтвердженням відсутності бажання це реалізувати стало вчорашнє голосування. Тобто за два роки селищна влада так і не визначилась, а що ж вони хочуть при в'їзді у Маневичі БАРДАК І НЕЗАКОННУ торгівлю, чи ПОРЯДОК І ОФІЦІЙНІ ПОДАТКИ? Тим паче селищний бюджет, ще й від аукціону отримав би кошти.

Півтора роки схилялись до першого, а дуже шкода. Цікаво скільки ще часу триватиме мордування потенційних інвесторів?
Хочу вірити, що не довго!

А ось так вже минулого року могла виглядати площа навпроти автостанції!

P.S. Не знаю чому, але у Маневичах також вже рік не можуть знайти 30 м кв для розміщення фірмового павільйону для Теремно-хліб. І це при тому, що вони точно б мали офіційних працівників, якісний товар тощо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Що ж вони хочуть при вїзді в Маневичі?" Вони банально не хочуть бачити Линдюка. А ще цікаво: невже в районній адміністрації немає спеціаліста з мови, щоб вичитати 22 рядки "інфрмації" голови? Понад два десятки граматичних помилок. Де вчився Линдюк? Заочно в залізничному технікумі чи дистанційно в Горохівському аграрному коледжі? Подейкують, що ще й кандидат наук? Яких, блядь? Бумагомаратєльних?
Відповісти
Як заберуть з крісла Гунчика, то Линдюку в Маневичах можуть запропонувати лише одну роботу - штовхати до торфобрикетного заводу вагонетки з торфом.
Відповісти
Каже, що любить все нове, а що ж нового втілив? Класичний тип бюрократа-паразита.
Відповісти
Линдюк як і його патрон Пєця Вальцман дуже ласий до грошей. Нехай скаже скільки інвестор пообіцяв йому в кишеню за сприяння у здійсненні того проекту
Відповісти