Додати запис

«Наші» у столиці. «Динамо» - «Волинь»: вигляд з трибуни

«Кварцяний накачав їх, то вони й бігають», - чути десь позаду з трибун НСК «Олімпійський» після того, як наші забили гол «динамівцям» майже на другій хвилині матчу.

Ду-у-у-уже приємний початок. Хоча якось ніби «Динамо» ще не прокинулось, чи що.

Помітно, що ставлення киян до волинян – абсолютно доброзичливе. Тільки це футбол. І тут всі вболівають за своїх. Так і у мене: «Динамо» я теж підтримую. Але коли це матч із рідною «Волинню»…

***

Все починається із тренування. Поки трибуни порожні, футболісти не розслабляються.

Воротар «Волині» Артем Кичак колись грав за київське «Динамо». Перед грою «тусується» із екс-колегами по команді. Втім, під час матчу він так проти них і не зіграв.

Тим часом на стадіон вже потрохи прибувають волинські уболівальники. Їхали своїм автобусом і прибули за декілька годин до початку матчу.

Масштаби «Олімпійського» вражають. Сюди вміщається понад 70 тисяч людей. На матч із «Волинню» на головну футбольну арену країни прийшло більше 29,5 тисяч людей. Уболівальників зібралося, грубо кажучи, два луцьких «Авангарди».

Серед цих тисяч людей – вболівальники із Луцька. Їх – більше ніж півсотні, і у них «окремий» сектор.

Віталій Кварцяний традиційно емоційний. Дає підопічним вказівки.

Після гри футболісти «Волині» дякують уболівальникам за гарну підтримку.

А Кварцяний дякує своїм підопічним за гру. Зокрема, воротарю Віталію Недільку, який вміло захищав наші ворота. Особливо на останніх хвилинах матчу. Хоча тренер часто розповідає пресі про те, що його команда не дуже добре грала, я думаю, що він таки нею пишається. Як і ми :)


***

Після матчу пів-Києва незадоволені. Йдемо до метро, а позаду хлопці між собою розмовляють: «Даже долбаную «Волынь» не обыграли!!!»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тобі в києв,пончік хочеться, а ніхто на пмж не кличе? так би за динамо була.
Відповісти