«Справедливість» - друга серед «неолігархічних» партій на виборах в ОТГ*

«Справедливість» - друга серед «неолігархічних» партій на виборах в ОТГ*
Рух Валентина Наливайченка "Справедливість" - другий за кількістю здобутих депутатських мандатів на виборах в ОТГ 29 жовтня.

"Друге місце посіла партія "Справедливість" Валентина Наливайченка. І от тут епітет "темна конячка" - більш доречніший, адже партія на 90% зорієнтована виключно на нові обличчя", - пише в Facebook громадський діяч Назар Приходько.

"Думаю, хороший результат партії саме в цій категорії обумовлено тим, що від 17.10.2017 - її представники стоять під Парламентом вимагаючи Великої Політичної Реформи. Люди це бачать - і роблять відповідні висновки", - додав він.

Голова Волинського осередку "Громадсько-політичного руху "Валентина Наливайченка "Справделивість" Назар Романюк каже, що таку підтримку політсилі забезпечили не махінації, а зрозуміла ідеологічна позиція.

"На жаль, сьогодні багато українців продають свій голос або піддають маніпуляціям олігархічних партій. Але для всіх очевидно, що сучасній Україні потрібні не кишенькові партії багатіїв, а рухи з чіткою ідеологічною платформою. Саме такою є "Справедливість" і українці гідно оцінили нашу роботу.

До того ж, враховуючи високий запит виборців на нові обличчя наша підтримка тільки зростатиме за рахунок ідеології та принциповості власного членства", - сказав Назар Романюк.

Назар Романюк
Назар Романюк



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Справедливість» - друга серед «неолігархічних» партій на виборах в ОТГ*
01 листопад, 2017, 17:35