ПриватБанк - серед кращих роботодавців 2017 року*

ПриватБанк - серед кращих роботодавців 2017 року*
ПриватБанк увійшов до топ-20 «Рейтингу роботодавців України» за результатами рейтингу міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Під час розрахунку рейтингу враховувались оцінки як шукачів, так і експертів ринку праці, а саме дослідження включало в себе декілька хвиль опитування. У ході опитування визначали, як українці обирають для себе роботодавців і які компанії вважають найпривабливішими та такими, що найбільше піклуються про працівників, - повідомили у фінустанові.

«ПриватБанк завжди керувався принципом, що перспективи та стабільність компанії безпосередньо залежать від кожного її співробітника, – говорить керівник напрямку «Трудові ресурси» ПриватБанку Ольга Хлиніна. – Тому до підбору персоналу ми ставимося дуже відповідально. Соціальна відповідальність компанії, корпоративна культура, достойний рівень заробітньої плати й реальна можливість кар’єрного зростання – ось те, за чим приходять до нас на роботу».

На сьогодні штат ПриватБанку нараховує 21 400 працівників, із них майже 5 000 прийнято в 2017 році. Протягом року майже 4 000 працівників отримали кар’єрний рух, також цьогоріч у банку з’явилися нові професії: спеціалісти з активних операцій МСБ, спеціалісти зі споживчого кредитування та з обслуговування корпоративних VIP-клієнтів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зброя для всіх: за і проти
21 грудень, 2017, 21:00
ПриватБанк - серед кращих роботодавців 2017 року*
21 грудень, 2017, 20:22