Загиблим атовцям з Луцька присвоять звання почесного громадянина міста

Загиблим атовцям з Луцька присвоять звання почесного громадянина міста
Учасники антитерористичної операції, які полягли за незалежність України, родом із Луцька отримають звання «Почесний громадянин м. Луцьк».

Про це стало відомо 20 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Відповідне звернення підготував Бондарчук С.

«Ще на етапі підготовки звернення я намагався пояснити громадянину, що зараз це все в розробці. Насправді тільки чекаємо списку від громадської організації «Надія», вони мають подати той список, ми відразу готуємо проект рішення», - сказав «свободівець» Микола Федік.

Він також додав, що якщо у цьому році присвоять такі звання атовцям, то інше звернення цього ж громадянина про присвоєння звання почесного громадянина Луцька народному артисту Валерію Мареничу буде реалізоване вже в наступному році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що, це звання присвоять лише тим загиблим, хто був родом із Луцька? Твердохліб був родом із Руставі, Грузія і йому присвоїли звання почесного громадянина області. До речі, він не загинув у бою.
Відповісти
Останні новини
Загиблим атовцям з Луцька присвоять звання почесного громадянина міста
20 квітень, 2018, 11:15