Покарали винуватця аварії за участю «швидкої», BMW та фури у Ковелі

Покарали винуватця аварії за участю «швидкої», BMW та фури у Ковелі
Ковельський міськрайонний суд виніс вирок водієві автомобіля BMW, який у січні цього року спричинив у Ковелі резонансну аварію за участю автомобіля екстреної медичної допомоги та фури.

Про це йдеться на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Нагадаємо, 20 січня цього року легковик BMW влетів у «швидку», що поверталася з виклику. У результаті зіткнення "швидка" зачепила припарковану поруч фуру. Внаслідок зіткнення водія швидкої допомоги затисло в авто, тож довелося викликати рятувальників, аби звільнити постраждалого. Рятувальники, які прибули на місце події, визволили його з пастки за допомогою гідравлічних та пневматичних ножиць. Окрім того, постраждав не лише водій "швидкої", а й медик. Натомість водій BMW втік з місця події.

У ході судового процесу винуватець свою вину повністю визнав. За його словами, з міця події він втік у село Люблинець, де проживає, бо злякався.

Суд же днями виніс йому вирок, яким визнав призначив винуватцеві аварії покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 1 рік. Щоправда, його звільнили від відбування покарання у виді обмеження волі, встановивши йому іспитовий термін строком на 2 роки, якщо він протягом цього терміну не вчинить нового злочину.

Окрім того, суд зобов'язав водія BMW сплатити 25 тисяч гривень моральної шкоди водієві "швидкої" та 20 тисяч гривень - пасажирці-медику.

До слова, вирок ще може бути оскаржений до Апеляційного суду Волинської області.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.