Навіщо потрібен офісний зволожувач повітря?*

Навіщо потрібен офісний зволожувач повітря?*
Проводячи вісім (або навіть більше) годин щодня в офісі з пересушеним повітрям, працівник може «заробити» проблеми зі здоров’ям. Це негативно відбивається і на компанії. Погане самопочуття спеціалістів призводить до зниження продуктивності праці. Ось чому важливо стежити за якістю повітря в приміщеннях. І саме тому варто розглянути можливість придбання зволожувача тут - https://delonghi-shop.com.ua/ua/. Використовуючи його, власник бізнесу створює здорове і продуктивне робоче середовище.

Здорові працівники – задоволені працівники

Більшість сучасних міських жителів проводять до 90% часу в приміщенні. Особливо це стосується тих людей, які працюють в офісі. Якщо повітря надмірно сухе чи вологе, воно створює сприятливе середовище для розвитку бактерій, вірусів, кліщів. Це може бути небезпечно для людей, які довго перебувають в офісі.

Встановлення зволожувача повітря дозволяє вирішити багато проблем, пов’язаних з поганим самопочуттям працівників. Вони можуть самостійно регулювати мікроклімат в приміщенні. Значно знижується ризик розвитку застуди, ангіни, сухості очей, загального дискомфорту та інших проблем. Завдяки правильному зволоженню люди почуваються комфортніше в будь-яку пору року.

Коли працівник добре себе почуває, він стає більш лояльним до працедавця. З ним легше про щось домовитися, у нього стає менше причин для зміни компанії.

Менше лікарняних, більше продуктивності

Кожен день хвороби працівника дорого обходиться працедавцеві. Виправте це, подбавши про здоров’я підлеглих за допомогою зволожувача повітря. Мінімальний ризик проблем, пов’язаних зі здоров’ям, означає максимальну продуктивність роботи. Різні дослідження показують, що при зниженні відносної вологості повітря в приміщенні до 40% значно підвищується ризик невиходу людей на роботу.

Навіть якщо людина знаходиться в офісі, через пересушене повітря вона працює гірше. Наприклад, через відсутність належного зволоження очей з’являється сльозливість, дискомфорт при кліпанні, свербіж. Через це ефективність роботи за комп’ютером суттєво знижується.

Зволоження дозволяє спеціалістам зосереджуватися на виконанні поставлених перед ними завдань, а не витрачати час на лікування застуди чи грипу.

Додаткова перевага використання зволожувача – економія на опаленні. Помірно насичене водяною парою повітря швидше прогрівається і повільніше охолоджується. Це сприяє більш раціональному використанню енергії та скороченню витрат на утримання офісу в зимовий період.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: офіс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо потрібен офісний зволожувач повітря?*
27 травень, 2018, 13:09