«Гнідавський цукровий завод» скликає робочу групу для вирішення питання смороду в Луцьку

«Гнідавський цукровий завод» скликає робочу групу для вирішення питання смороду в Луцьку
ПрАТ «Гнідавський цукровий завод» закликає представників влади міста Луцька, громадських активістів, уповноважених представників сільських та селищних рад прилеглих сіл до створення робочої групи із визначення і подолання причин смороду, який дошкуляє лучанам.

Про це повідомляється на сайті підприємства.

Зазначається, що до складу робочої групи має увійти по три представники від однієї сторони. Пропозиції просять надсилати на електронну адресу: [email protected].

В інформації про заявника необхідно вказати:

Прізвище, ім’я, по батькові.
Адреса проживання.
Контактний телефон.
Електронна адреса.

«При сформуванні робочої групи ми разом з Вами визначимо дату першого засідання та подальший план дій. Всі фінансові витрати на організацію діяльності робочої групи Гнідавський цукровий завод бере на себе», – йдеться у повідомленні.

Контактна особа: Петро – 095 313 97 93.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай цукровий завод собі скликає, що він вважає за потрібне. А ось неохідно комісійно з участю відповідних спеціалістів ОДА, міської ради, РДА, управлінь екології, захисту прав споживачів, інспекції ДАБК, держкомзему, експертизи провести таку роботу : 1. Провести інвентаризацію усіх підприємств і, зокрема, новозбудованих м'ясопереробних, біоетанольних і т. п.підпиємств. 2. Встановити відповідність збудованих підприємств вимогам проектної документації. 3. Встановити: хто розробляв документацію, хто видавав технічні умови, хто проводив експертизу, хто затвержував документацію, хто був підрядником, хто приймав в експлуатацію, хто давав дозвіл на початок роботи. 4. Силами спеціалізованих іногородніх сертифікованих організацій провести контрольні заміри, лабораторні дослідження, зробити експертні висновки. 5. Результати роботи довести до відома громадськості і прийняти відповідне рішення .6. За результатами висновків, пропозицій, зауважень - розробити заходи по ліквідації сьогоднішнього стану і у визначені терміни реалізувати їх. 7. На винних - відкрити кримінальні справи !
Відповісти
Виловити 2-3 машини які зливають ту гидоту, перевірити документи, а потім тому підприємству - йди сюди!!! Якщо це поля фільтрації, то воно б постійно смерділо, а так це відбувається в окремий проміжок часу, тому зрозуміло, що десь є несанкціоноване скидання. Так що це все просто робиться!
Відповісти
И КТО ЄТО СДЄЛАЛ ?!!! САМІ НАСРАЛИ І РОБОЧІ ГРУПИ СКЛИКАЮТЬ, ПІДО"АСИ
Відповісти
Останні новини
«Гнідавський цукровий завод» скликає робочу групу для вирішення питання смороду в Луцьку
30 червень, 2019, 21:19