У Луцьку завелися псевдокомунальники

У Луцьку завелися псевдокомунальники
Стало відомо про недавні випадки проникнення до квартир лучан невідомих осіб, які представлялися контролерами підприємства «Луцьктепла».

Про це інформує пресслужба ДКП «Луцьктепло».

Відтак, для уникнення неприємностей просять звернути увагу на наступні пункти:

1. Один раз на рік працівники ДКП «Луцьктепло» повинні потрапити в помешкання споживача послуг підприємства для внутрішньоквартирної перевірки приладів обліку теплової енергії і гарячої води, та пересвідчтися чи не відбулося несанкціоноване втручання в систему опалення та гарячого водопостачання.

2. Контролер чи інженер підприємства, приходячи до споживачів, зобов’язаний не лише представитися, але й пред’явити посвідчення. Без пред’явлення посвідчення не можна пускати невідому особу до помешкання.

3. Споживач зобов’язаний допустити контролера чи інженера підприємства при пред’явленні посвідчення.

4. В якості додаткових заходів безпеки лучани зможуть звернутися до ДКП «Луцьктепло» за телефонами: 77-32-00, 77-32-30, щоб дізнатися чи дійсно тут працює такий контролер чи інженер, і чи насправді його спрямували у ваш будинок чи квартиру.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один раз на рік повинні потрапити в моє помешкання.Ви що,з глузду зїхали.Це приватна власність,захищена Конституцією.Відповідно до Закону ПРО ЖКП-може,але для цього є підстави-аварійна ситуація,або рішення відповідної комісії з протоколом і рішенням,або рішення суду.І має бути згода власника,окрім аварійної ситуації.Не пишіть ДУРНИЦЬ!
Відповісти