Посадовців луцької мерії хочуть позбавити службових авто

Посадовців луцької мерії хочуть позбавити службових авто
Посадовців Луцької міської ради планують позбавити особистих службових автомобілів. Найближчим часом їх буде обслуговувати диспетчерська служба.

Про це розповів заступник міського голови‚ керуючий справами виконкому Юрій Вербич під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 24 травня, ‒ пишуть Волинські новини.

Таку ініціативу озвучив Юрій Вербич і додав, що вже практично підготовлене нове положення щодо використання службового транспорту.

«Це буде диспетчерська служба, яка буде обслуговувати керівників управлінь і виділятиме транспортний засіб за конкретним запитом щодо тих чи інших поїздок. Всі такі запити будуть документуватися», ‒ поділився планами Вербич.

Утім, за його словами, на кожного керівника все ж будуть виділяти певний ліміт пального.

Про ініціативу заступник голови розповів, відповідаючи на запитання депутата Луцької міської ради Артура Василевського, який стурбований тим, що держслужбовці використовують службові авто не тільки для виконання посадових обов’язків, а й у позаробочий час.

За його словами, поїздка посадовця на авто додому вже розцінюється як зловживання, і про економію пального міською радою говорити не доводиться.

Вербич своєю чергою підтвердив слова депутата і порадив розповідати про такі зловживання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перший в якого службовий автомобіль,як приватний це Тонконог ,який катається навіть в вихідні дні і паркує вдома.
Відповісти
Вася Байцим у Котів іздив щодня службовим авто як своім,Лариса Соколовська вже 7 років у Ківерці щодня іздить, шо за бардак, чому депутати затверджують такі бюджети та виділяють на це кошти?
Відповісти
треба негайно припинита такий бардак саме БЮТу і не триндіти, нехай їздять своїми авто, до речі і Поманюк, який має 10 млн.грн. може їздити за свої, а то і копійки не дав на розвиток міста, потвора!
Відповісти
А Пустовітову сраку возять і на роботу, і з роботи, і в обід морду напакувати.
Відповісти
Скоро він буде по всій області на службовому авто їздити по партійним справам.
Відповісти
а смішно бачити, як пустовіт приїжджає до партійного офісу і дає команду водієві, щоб той заховався десь у дворах наче партизан. А люди то бачать. І сміх і гріх.
Відповісти
А створіть якусь сторінку на сайті, де кожен може розмістити фото про те, як чинуші використовують службовий транспорт. Гадаю, це буде дієво.
Відповісти
велосипеди їм в руки
Відповісти
Останні новини
Посадовців луцької мерії хочуть позбавити службових авто
24 травень, 2013, 15:26