Апельсин.нет – інтернет-провайдер з правильним клієнтоорієнтованим підходом (Київ)*

Апельсин.нет – інтернет-провайдер з правильним клієнтоорієнтованим підходом (Київ)*
Якщо ви є мешканцем Києва чи Київської області, тоді маємо для вас хороші новини. Мова піде про високоякісний та швидкісний безлімітний інтернет за найвигіднішими в регіоні тарифами. Цей невеличкий огляд присвячено компанії Апельсин.нет (адреса сайту https://inet108.com/). Ця компанія, окрім стандартного набору послуг, котрі надають і інші провайдери, пропонує цілу низку унікальних можливостей. До прикладу, якщо ви є клієнтом Апельсин.нет, ваш тариф може зменшитись, оскільки провайдер практикує постійні знижки та акції. Так, у всесвітньо відому Чорну п'ятницю, клієнти компанії можуть оплатити послуги за три місяці вперед та отримати місяць безкоштовного інтернету. Цікаво? Читайте.

Основні переваги для споживача

• Підключення до мережі протягом одного дня, а на практиці – вже за кілька годин після звернення. Це найкращий показник не лише в Київській області. Так швидко на запит клієнта не реагує жодна компанія.
• Космічна швидкість та стабільність інтернету при будь-якому тарифі. Провести оптоволокно у квартиру чи приватний будинок – лише половина справи, адже потрібно, щоб інтернет був по-справжньому швидкісним. Фахівці Апельсин.нет порадять оптимальний тарифний план та умови для того чи іншого замовника, враховуючи всі обставини, щоб швидкість інтернета була справді космічною, як це обіцяє сайт компанії.
• Цілодобова послуга повинна передбачати цілодобову підтримку споживачів такої послуги. Це правило – основа роботи команди Апельсин.нет. Звертатись можна зручним способом (телефонний дзвінок, онлайн-підтримка в чаті). Моніторинг якості роботи мережі не припиняється наколи. Мета – усунути будь-який збій роботи до моменту. Поки його помітить користувач.
• Високоякісне телебачення HD-якості (надзвичайно чітка картинка).
• Гарантія надійності, котру дає дата-центр з потужним обладнанням та небайдужа до кожного клієнта команда підтримки. Ці надбання компанія Апельсин.нет здобула своїм 12-річним досвідом роботи.

Підключити інтернет в Києві для офісу

Окрім «домашнього» обслуговування, у компанії існує багато клієнтів-юридичних осіб, в тому числі великих корпорацій. Команда однодумців Апельсин.нет розуміє всі потреби бізнесу, і тому заслужила схвальні відгуки своїх клієнтів.

Залишити заявку на підключення офісного інтернету можна на сайті inet108.com, заповнивши лише 3 пункта в онлайн-формі (телефон, адреса, e-mail). Після цього вам за кілька хвилин подзвонить спеціаліст і домовиться про виконання робіт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Апельсин.нет – інтернет-провайдер з правильним клієнтоорієнтованим підходом (Київ)*
01 грудень, 2018, 23:35